⬅ חזרה לאינדקס

מעבר דירה לעיר אחרת.

🕒 פורסם בתאריך: 16/11/2024 13:35
היי,

בן 26 רווק, הגעתי למצב כלכלי שמאפשר לי לעזוב את הבית של ההורים ולשכור דירה לבד.

אני גר באשדוד אך שוקל בכובד ראש לעבור לאשקלון (מבחר דירות *ראוי* להשכרה גדול + מתקרב במעט למקום העבודה).

החסרון במעבר לאשקלון שעוצר אותי מחתימת חוזה זה הריחוק מהבית והחברים.

אשמח לשמוע דעות מאנשים שיצאו מהבית, האם להיות סבלני והלתעקש בחיפוש דירה בעיר מגורים שלי, או שהחשש שלי לא מוצדק?
🕒 פורסם בתאריך: 16/11/2024 14:00
האם אתה נייד עם רכב ?

מה התדירות שאתה נוהג להפגש עם ההורים והחברים? (לעבודה נוסעים כל יום)

כמה זמן נסיעה זה לוקח לך לעבור מעיר לעיר ?

כמה זמן לוקח לך להגיע לעבודה מאשדוד וכמה מאשקלון?

לדעתי כשאתה רווק אז החיסרון שהצגת לא מהותי (בלי קשר לשאלות ששאלתי)
🕒 פורסם בתאריך: 16/11/2024 15:14
היי,

אני נייד עם רכב כן - תמיד יהיה לי צורך ברכב על מנת להגיע לעבודה.

כרגע אני גר אצל ההורים - לכן התדירות שאפגש איתם אחת לשבוע או לפי צורך (עזרה מהם או להם), חברים 2-3 פעמים בשבוע.

זמן נסיעה מאשדוד לאשקלון בלי פקקים זה 20-25 דק' אבל בשיא הפקקים יכול להיות גם שעה לכיוון.

ההרגשה האישית שברגע שאעבור לעיר אחרת "אתנתק" מהחברים והסביבה ואבלה המון שעות לבד.
🕒 פורסם בתאריך: 16/11/2024 15:57
למה? אתה לא יכול/רוצה לגור קרוב לעבודה?

זה לא יהיה קל, אבל לעניות דעתי זה יהיה שווה לך מבחינת התפתחות. לעבור למקום חדש "מאלץ" אותך להיפתח לאנשים חדשים, להיות פחות באוטומט ואלי אפילו להעז לחוות דברים שלא העזת כשאתה קרוב להוריך וחבריך מאז ומעולם. אני בכלל ממליצה לזוז מאזור הנוחות פעם בכמה זמן :)
🕒 פורסם בתאריך: 16/11/2024 16:41
לעבור למקום באמצע באמת סתם מרחיק אותך, במקומך או שהייתי נשאר באותה עיר (עם או בלי ההורים, לשיקולך) או כבר עובר קרוב מאוד לעבודה שלי ובונה שם חיים לאט לאט (מכיר אנשים, הולך לחדר כושר שם וכו' ובמקביל משתדל לשמור על קשר עם הקרובים ככל האפשר)

אם אתה סתם עובר למקום שרק קצת מקרב אותך לעבודה אז סתם התרחקת מכל מי שאתה מכיר ולא חסכת לעצמך את הנסיעה אז מה הטעם