⬅ חזרה לאינדקס

גבייה על ראוטר שהוחזר

🕒 פורסם בתאריך: 02/02/2025 13:38
סיימתי התקשרות עם נטוויזון/סלקום, הייתי צריך להחזיר לנקודת איסוף, החזרתי, קיבלתי אסמכתא אבל לא שמרתי אותה (כי למה לשמור?... חברה מסודרת, לא?) עכשיו סלקום חייבו אותי ב400 שקל כי לא החזרתי את הנתב, ככה שגם שילמתי וגם אין לי ראוטר... לטענתם אם אין לי את האסמכתא זו בעיה שלי.

האם זכותם? האם יש לי מה לעשות לגבי זה?

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 02/02/2025 14:19
אולי תבקש מהנקודת איסוף את האסמכתא
🕒 פורסם בתאריך: 02/02/2025 14:20
אחרי כ"כ הרבה חודשים?

זה מידע שאמור להיות אצל סלקום...
🕒 פורסם בתאריך: 02/02/2025 14:55
נקודת האיסוף עוד קיימת? מציע לגשת לשם, להסביר את המצב ולבקש שיחפשו במערכת. נסה להיות ספציפי ככל האפשר לגבי התאריך בו החזרת.

אין לי ניסיון עם סלקום, אבל כשהחזרתי ציוד להוט הרושם היה שלא רק שאין קשר ישיר בין נקודת האיסוף לבין שירות הלקוחות של הוט, אלא שמדובר בארגונים עוינים זה לזה.
🕒 פורסם בתאריך: 02/02/2025 15:47
בדר"כ צריך לתאם לפני, אם תאמת וקיבלת SMS או משהו של התיאום זה מקום טוב להתחיל את הבדיקה ממנו

וכן ללכת לנקודה פיזית ולשאול, אולי זה עדין שם כי פשוט הפתק עם השם שהודבק על זה נאבד

ואולי קצת שיטת מצליח תנסי להגיד שבתאריך זה וזה בשעה זאת וזאת החזרת ב123 ואם יש תור לתיאום עוד יותר וטוב
🕒 פורסם בתאריך: 02/02/2025 18:19
אם יצאה אסמכתא זה אומר שזה מתועד אצלם במחשב. לפעמים צריך קצת לנבור כדי למצוא (אולי זה ברמת מנוי אחר בלקוח או ברמת הלקוח), אולי הנציג שאיתו דיברת לא יודע איך.

הייתי מנסה לבקש עם גורם בכיר או פונה לפניות הציבור שלהם בעניין - שם הם בוחנים דברים יותר לעומק לפני שמקבלים מהם מענה.
🕒 פורסם בתאריך: 02/02/2025 18:32
משרד התקשורת

פניות הציבור

מניסיון זה רגולטור שכן מצליח לטפל בדברים

אם לא אז מועצת הצרכנית
🕒 פורסם בתאריך: 02/02/2025 18:38
המועצה להגנת הצרכן מניסיון שלי לא עזרה כלום,