⬅ חזרה לאינדקס

מקרר : חדש/ יד שניה

🕒 פורסם בתאריך: 09/07/2017 08:19
היי לרגל מעבר דירה( מניח שלא האחרון בשנים הקרובות כמובן ) נדרש לרכוש מקרר .

האם כדאי לחסוך כמעט 50 אחוז ולקנות מקרר יד שניה / תצוגה מחנויות שמפרסוצ ביד 2 , או שכדאי להשקיע בחדש ?

אם רוכשים מקרר שהוא ב100 ליטר גדול מקודמו , כמה צפויה לעלות צריכת החשמל שלו בהתאם לקודמו הקטן יותר?

מה לדעתכם הגודל האולטימטיבי של מקרר למשפחה נגיד עד 2+ 2

תודה

יוסי
🕒 פורסם בתאריך: 09/07/2017 08:41
לא יודע לגבי גודל אופטימלי, אנחנו עדיין עם אותו מקרר "רווקים" שהיה לנו מלפני הילדים.

מה שכן, אם אתה דואג להוצאות חשמל - תבדוק דרוג אנרגטי, שהטרמוסטט מכוון נכון ולא קר מידי, תבדוק שהפס גומי אוטם ושיש מרחק מהקיר.

מעבר לכך - חלל "תפוס" צורך פחות חשמל, כי מוצרים מתקררים פעם אחת ואז לוקח להם זמן להתחמם (יותר מאויר), אז אם אתה רואה שנשאר לך חלל ריק, תכניס בקבוקי מים מלאים למדף ותדאג שהוא יהיה "מלא".
🕒 פורסם בתאריך: 09/07/2017 09:39
קנינו מקרר לפני 4 שנים. כשבדקנו, 350 ליטר היה עם דירוג אנרגיה b עם צריכת חשמל זהה לאותו סגנון מקרר אבל 500 ליטר דירוג a. לא מצאנו 350 בדירוג איי.

קנינו חדש, כי כל אופציות יד 2 שמצאנו באותה תקופה נראו כמו מקררים ישנים שיתקלקלו...
🕒 פורסם בתאריך: 09/07/2017 11:09
אתה יכול לחפש גם בקבוצות "נתקעתי" ב-FB.

ליד אוניברסיטאות - יש דוקטורנטים שטסים לחו"ל למחקר וצריכים למכור תכולת דירה.
🕒 פורסם בתאריך: 12/07/2017 14:35
יש מוצרים ששווה להשקיע ולקנות חדש.

בד"כ אלה מוצרים סטנדרטים שישמשו אותך להרבה שנים ובכל סטטוס אשר תהיה ובנוסף הם מגיעים עם אחריות למספר שנים.

יעידו החברים בפורום (או ההורים שלהם) על מכונות כביסה שהחזיקו 15 שנה, מקררים שהחזיקו 10 שנים וכו'.

אם בכל זאת לחסוך - הייתי ממליץ לרכוש מתצוגה ולא מיד שנייה.
🕒 פורסם בתאריך: 12/07/2017 15:32
מנסיון אפשר להשיג אחלה מקררים בחינם ב'אגורה', משלמים רק על ההובלה אם בכלל (לי כבר יצא להעביר מקרר לבד על עגלה כמה בלוקים בתל אביב).

מציע לך לבדוק את ההיצע בסביבת המגורים שלך.
🕒 פורסם בתאריך: 12/07/2017 15:46
לדעתי אפשר למצוא מקרר יד שניה איכותי. אני כרגע צריך למכור את המקרר שלי שהוא במצב מצוין ולקנות אחד אחר, כי אני עובר דירה והמקרר הנוכחי שלי פשוט גבוה מדי. לא חושב שתהיה לי בעיה למצוא יד שניה אחר במצב טוב.
🕒 פורסם בתאריך: 18/07/2017 11:59
הבעיה בלקנות מוצר כזה יד שניה היא שאין לך מושג מה ההיסטוריה של המקרר. יש אנשים שלא יהססו למכור מקרר שעושה להם בעיות וכשתגלו את זה יהיה מאוחר מדי...

במוצרי חשמל יקרים הייתי בודק ממש טוב שהמוכר אמין או קונה מתצוגה.
🕒 פורסם בתאריך: 22/07/2017 11:26
אני לפני 3 שנים מצאתי באגורה מקרר אמקור - silverline מוזנח מעט, שכנתי את בעל הדירה שלי שישלם את המשלוח וזה ישאר של הדירה כשאעזוב, קצת הדבקתי דברים וזה עובד כמו חדש מאז :)