⬅ חזרה לאינדקס

נדל״ן + AI

🕒 פורסם בתאריך: 27/06/2025 22:21
בחצי שנה התעסקתי בזמני הפנוי בצורה אינסטיבית בנדל״ן למגורים (מחוץ לישראל) ו- AI.

בניתי פתרון מבוסס סוכני AI שנותן לי יתרון תחרותי שאיתו רכשתי שתי דירות מתחת למחיר של השוק.

כיצד גדלים מכאן?

- עסקה נוספת סוגרת לגמרי את היכולת שלי לקחת עוד משכנתה.

- לא משתלם למכור את הדירות כרגע בגלל מיסוי.

- יציאה לשוק כמוצר SaaS כרוכה בהשקעה ואין שום חסם לחברות אחרות להעתיק את זה.
🕒 פורסם בתאריך: 27/06/2025 22:33
אין כזה דבר, להפך, אם יש הרבה מס זה אומר שהרווחת הרבה כסף.

תמכור תקנה עוד וחוזר חלילה.
🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2025 00:36
לצערי במדינה שאני גר בה המיסוי הוא מעל 50% בשנתיים הראשונות לרכישה
🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2025 01:20
אם אתה לא רוצה להופך את זה למוצר מדף, תהפוך את זה לשירות ייעוץ, תעזור לאנשים אחרים ותיגבה עבור זה כסף?

לחילופין, אם המגבלה שלך היא משכנתא, תגייס משקיעים: הורים, אחים, בני דודים ותבנו פורטפוליו נדל"ן משפחתי.

אני שואל מסקרנות, הפיתרון שלך זה משהו שימצא דירות רק במדינה שלך, או שאתה יכול לחפש עכשיו דירה בכל מדינה בעולם?
🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2025 08:58
גם בישראל וזה לא משנה בכלל את מה שכתבתי. מס משלמים על רווח, הרבה מס = הרבה רווח.

עוד אפשרויות להתרחב: להכניס שותפי אקוויטי (OPM), למנף דירות קיימות בהנחה ואינן ממונפות.
🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2025 09:56
לא הורידו את הריבית בשוויץ ל0? תהנה!
🕒 פורסם בתאריך: 29/06/2025 20:12
המסגרת יכולה לעבוד בכל מקום, כי זה פשוט סוכן AI שנכנס לתוך כל שלב במחזור החיים של רכישת נכס, שכנראה זהים בכל מקום, מאיתור הזדמנויות, הערכת שווי ומשא ומתן.

אבל בפועל, רק על אזור ספציפי בתוך המדינה (מאומן רק על נתונים של האזור + יודע לעבוד עם כלים של אותה מדינה)

צריך לעשות אדפטציה גדולה עבור מדינה אחרת.

הורידו, אבל בחישוב של הבנק לצורך המשכנתה הם מחשבים כאילו אני אמור לשלם 5% ריבית + 1% תחזוקה, ועבור כל הנכסים אסור שזה יעבור 33% מההכנסה. ככה שגם עם הכנסה גבוהה במשכנתה מקסימלית (80%) מגיעים מהר לתקרה.
🕒 פורסם בתאריך: 29/06/2025 22:19
אז מה ייחודי לשיטה שלך אם אפשר ישר להעתיק אותה שמדברים עם הסוכן? הוא ישר פולט את השיטה כאילו?

תעבוד על דרך למסך את זה.
🕒 פורסם בתאריך: 06/07/2025 08:51
קודם כל אורי צודק, מס משלמים על רווחים, ואם באמת הרווחת הרבה ויש לך שיטה וכלים טובים שיאפשרו לך לעשות את זה שוב אתה יכול למכור ולהתחיל מחדש שוב.

כדי למסחר את הכלי אתה יכול להפוך אותו למוצר saas ארוז, אבל פה יש סיכון שיעתיקו אותך ושהשוק לא יהיה מוכן לשלם מספיק כדי להפוך את המוצר של לריווחי.

דרך אחרת להניב כסף מהפרויקט תהיה למכור לידים למשקיעים או מתווכים.