⬅ חזרה לאינדקס

התלבטות

🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2017 10:28
הי לכולם,

אני קוראת שקטה בפורום כמעט מיום היווסדו ומודעת לחכמת החיים/המונים שהצטברה כאן..

אשמח לשמוע את דעתם מכיוון שאני בצומת דרכים מבחינת הקריירה-

כרגע אני עובדת בעבודה מאוד עמוסה ולחוצה, שכר 8500נטו,חברה גדולה עם מוניטין טובים.

יש לי הצעה עבור לעבוד בחצי משרה בחבקה קטנה מאוד, בתפקד בכיר יותר, שכר 8000 נטו.

ההצעה מאוד קורצת בגלל האפשרות לעבוד חצי משרה ןלהקדיש יותר זמן למשפחיה ותחביבים אלך אני חוששת שאולי זה "יתקע" התקדמות עתידית בקריירה..

אשמח לשמוע תובנות/נקודות למחשבה
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2017 14:36
שלום שירה,

אני חושב שחשוב לנסות לברר ביותר בהירות האם זה "יתקע" התקדמות עתידית או שלא (ואולי זה בכלל יהיה פתח להתקדמות בכיוון חדש).

במילים אחרות, אם תצליחי לשנות את ה"אולי" למשהו בסבירות גבוהה יותר, בין אם זה "כן" או "לא", יהיה לך בסיס טוב יותר לקבל החלטה על סמך הסתכלות עתידית.
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2017 15:32
באיזה תחום?

חצי סמנכ"ל זה לא תקיעה.
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2017 17:06
אל תסתכלי אחורה
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2017 17:28
מה רמת הביטחון התעסוקתי בכל אחת מהמשרות?

לכאורה החצי-משרה שהציעו לך מושלמת, אבל לא אם מדובר בחברה שב-50% תיסגר/תצטמצם תוך זמן קצר.
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2017 20:17
תודה רבה לכולם על ההתייחסות

ההתלבטות בנוגע לקריירה הוא מעבר מחברה גדולה ובינלאומית לחברה קטנה יחסית ולא כ"כ ידועה.

מבחינת הפונקציה שאמלא בארגון- תפקיד בכיר יותר ממה שאני עושה היום

לאחר שיחה נוספת עם החברה יש תפי להגדלה עתידית של המשרה וכן להתפתחות של החברה עצמה..

במאזן של סיכון מול סיכון אני נוטה לעבור ולשפר את איכות החיים שלי ולקחת את הסיכון...

מקווה שישתלם
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2017 23:16
מצד אחד מציעים לך שכר כמעט כפול וטייטל בכיר יותר.

מצד שני, האם היוזמה לחצי משרה היא של החברה או שלך?

כמעט ולא שמעתי על מעסיקים שרוצים חצי משרה. אולי זה יגלוש לאחוזי משרה גבוהים יותר? (עם או בלי תגמול מתאים)
🕒 פורסם בתאריך: 22/08/2017 06:29
יוזמה של החברה מכיוון שנפח העבודה אינו מחדיק כרגע משרה מלאה

ככל הנראה נסגור על קצת יותר מחצי משרה (עם שכר מעט גבוה יותר) ולכן אני די מרוצה.

מקווה שהבאתי בחשבון את כלל השיקולים הרלוונטיים בהחלטה
🕒 פורסם בתאריך: 22/08/2017 07:31
מהנסיון שלי התפקיד שממלאים חשוב יותר מהחברה בה עובדים. יותר מכך, כבר עבדת בחברה הזו בתפקיד שלך, להישאר באותה נקודה לא תוסיף לך נסיון, ידע או שורה בקוח.

אני כותב את זה מתוך הנחה שאת לא עוזבת אחרי פרק זמן קצר מאוד ושאין קידום באופק במקום העבודה הנוכחי שלך.

מעבר לזה יש גם את העניין של האופי שלך, אני לדוגמה לא נהנה להיות באותו מקום לאורך זמן , מצד שני יש הרבה אנשים שלא אוהבים להחליף מקומות עבודה.
🕒 פורסם בתאריך: 22/08/2017 14:16
יש הרבה מנהלות HR גם בפחות.

בחברה הנוכחית יש לנו מנכ"ל ב-40% משרה (חברת בת).
🕒 פורסם בתאריך: 22/08/2017 23:22
בהצלחה !
🕒 פורסם בתאריך: 24/08/2017 19:14
זה נשמע מושלם הייתי הולכת על זה בלי לחשוב פעמיים.

אם התפקיד בכיר יותר, תכלס הטייטל והעבודה בפועל זה מה שמשנה. אם את מגיעה לריאיון עבודה רוב הסיכויים שהם יניחו שעבדת במשרה מלאה ואם לא תעלי את זה אז גם הם לא ממש צריכים לדעת.

זה גם נשמע שהתפקיד יגדל בהתאם ותהיה לך הזדמנות לעשות הרבה דברים וללמוד דברים חדשים. את ה-500 שקל הנוספים ויותר אפשר יהיה מאוד בקלות להרוויח ממקור אחר בזמן שיתפנה לך.