⬅ חזרה לאינדקס

להזמין מארצות הברית דרך שילוח צד שלישי – ניסיון והמלצות

🕒 פורסם בתאריך: 20/03/2026 17:11
היי לכולם,

רציתי לשאול אם למישהו כאן יש ניסיון עם חברות שילוח צד שלישי (כמו MyUS, Shipito וכדומה) בקנייה של נעליים מחו״ל?

אני מתכנן להזמין מאתר New Balance האמריקאי, בעיקר כי רק שם מצאתי מבחר טוב של נעליים ברוחב 4E (רחב מאוד), שבארץ כמעט ולא קיים. הבעיה היא שהם לא שולחים ישירות לישראל, ולכן אני שוקל להשתמש בשירות שילוח צד שלישי כדי להעביר את החבילה לארץ.

אשמח לשמוע:

האם זה עבד לכם חלק?

כמה יצאו בערך העלויות הכוללות (משלוח + מיסים)?

יש חברה שאתם ממליצים עליה במיוחד (או להימנע ממנה)?

כל טיפ או ניסיון אישי יעזור
🕒 פורסם בתאריך: 22/03/2026 16:39
השתמשתי בעבר בשירות של Redbox פעמיים שלוש. עבד חלק, לא היו בעיות, מיסים כרגיל. עלות משלוח הייתה סביב 20-30 דולר לפריט קטן, די מדויק לפי המחשבון שלהם ממה שאני זוכר. הצצתי עכשיו באתר וראיתי שהם מציעים עלות קשיחה של 19.5 דולר לנעליים, אולי כדאי לך באמת להעיף מבט שם.
🕒 פורסם בתאריך: 23/03/2026 01:55
השתמשתי בShinto בו Redbox.

עם שניהם לא היו לי בעיות תקח את הזול מבינהם.
🕒 פורסם בתאריך: 23/03/2026 14:59
לא נעליים, אבל שלחתי כמה פעמים עם דילטס והיה בסדר גמור.
🕒 פורסם בתאריך: 24/03/2026 09:27
השתמשתי כמה פעמים ב Redbox גם דרך אירופה וגם דרך ארה"ב, אפילו אלקטרוניקה. לא היו בעיות הכל עבר חלק.
🕒 פורסם בתאריך: 24/03/2026 14:00
במצב כזה מה עושים אם צריכים אחריות? למשל יצא לי להשתמש באחריות מאמזון והיא מעולה, אבל מניח שכשקונים משהו באופן הזה מוותרים על זה מראש?
🕒 פורסם בתאריך: 24/03/2026 21:30
יש להם אפשרות לבטח את המשלוח ממה שאני זוכר
🕒 פורסם בתאריך: 24/03/2026 21:36
הכוונה שלך היא במקרה שהמשלוח מלכתחילה מגיע פגום? כי אני מתכוון למקרה שארצה לשלוח את המוצר בחזרה לאמזון נגיד כי התקלקל אחרי פרק זמן מסוים. בדרך כלל אמזון נותנת לך מדבקה כדי להחזיר את המוצר בחינם אליהם, אבל בגלל ששלחת את זה לכתובת בחו"ל - אני מניח שלא תקבל משלוח חינם חזרה מישראל כי זו לא כתובת הנמען המקורית בחו"ל
🕒 פורסם בתאריך: 24/03/2026 21:57
חשבתי שהתכוונת אחריות במובן שקורה משהו למוצר בדרך...

נכון, במקרה כזה אתה צריך לשלם על שילוח בחזרה