⬅ חזרה לאינדקס

שיווק שותפים(לא פירסומת לשום דבר ספציפי) זה באמת משהו שווה

🕒 פורסם בתאריך: 26/11/2017 16:32
אז ככה - אני מוצף במיילים של כל מיני " גורואים" בשם עצמם (לא נוקב בשמות כי אני ממש לא מתכוון לפרסם אף אחד)

כולם טוענים ששיווק שותפים - affiliate marketing זה "כרטיס כניסה לעולם מחתרתי" בו ניתן להרוויח מיליונים ומביאים דוגמאות של אנשים שאחרי כמה שיעורי אונליין מרוויחים עשרות ומאות(!) אלפי שקלים בחודש.

אם מנכים אם המלל השיווקי הרם זה באמת תחום רווחי - או שהכל רווי ועכשיו מנסים למצוא את אחרוני המצטרפים לפירמידה?
🕒 פורסם בתאריך: 26/11/2017 17:59
פראיירים לא מתים, הם רק נולדים מחדש.

אם תמשיך לקרוא את הפרסומים האלו, לא מן הנמנע שתהייה הפראייר הבא.

אתה מוצף במיילים "מגורואים" כי אתה כנראה מקליק על הפרסומים שלהם....

מעביר את הנושא לפורום "אוף טופיק"
🕒 פורסם בתאריך: 26/11/2017 18:06
אין שום כסף בעולם האינטרנט....

{

"lightbox_close": "Close",

"lightbox_next": "Next",

"lightbox_previous": "Previous",

"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",

"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",

"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",

"lightbox_full_screen": "Full screen",

"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",

"lightbox_download": "Download",

"lightbox_share": "Share",

"lightbox_zoom": "Zoom",

"lightbox_new_window": "New window",

"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"

}
🕒 פורסם בתאריך: 26/11/2017 18:41
בטח שזה רווחי.

בדיוק אתמול קיבלתי את הצ'ק של הנסיך הניגרי שביקש ממני מקדמה במייל.
🕒 פורסם בתאריך: 26/11/2017 18:42
קישורי שותפים באופן כללי זו לא פירמידה (זה לא "שיווק רב שכבתי"). יכול להיות שיש אנשים שמנסים לעשות מזה כסף על ידי הדרכה, זה לגיטימי אבל אף אחד לא מבטיח לך שתצליח להחזיר את ההשקעה שלך.

אני רואה הרבה פעילות בנושא בעיקר בפייסבוק, מנחש שיש מתי מעט שבאמת מצליחים להקים קבוצות של אלפי אנשים ולדחוף להם את הקישורים שלהם ולעשות כמה גרושים מכל מכירה ולהרוויח אפילו כמה מאות שקלים בחודש.

אבל לא הייתי ממהר לעשות מזה קריירה ובטח לא להשקיע בקורסים בתשלום של גורואים למיניהם.
🕒 פורסם בתאריך: 26/11/2017 22:20
לא חושבת שצריך לשלול את הכל ישר.

בסך הכל הקונספט לכשעצמו די פשוט. זה המלצות לדברים והפניות למוצרים. נניח שיש לי עסק למכירת נעליים. מכרתי לך נעלייםואמרתי לך תקשיב, אם תביא לקוחות שיקנו ממני נעליים אני אתן לך 10% עמלה מעלות הנעליים שהם קנו. זה ממש לא פירמידה.

בתחום האינטרנט השיווק מאוד חזק ואכן יש תחרות רבה, עם זאת גם השוק עצום (לא חייבים להתמקד בשוק הישראלי דווקא). מכירה אנשים שמרוויחים מכך סכומים נחמדים. אבל אל תתן ל"גורואים" האלה לעבוד עליך. זה הקמת עסק כמו כל דבר, זה לוקח זמן, ניסוי וטעייה והרבה התמדה עד שרואים תוצאות.

אישית אני שוקלת להתחיל ליישם קישורי שותפים בבלוג שלי. אני לא לוקחת קורס מסויים שילמד אותי לעשות את זה (למרות שאולי זה יביא לתוצאות טובות יותר) פשוט כי אני לא מתחברת לגישה של למכור כל דבר לכל אחד. הגישה שלי היא לעשות שיווק שותפים בבלוג שלי לעסקים שהייתי ממליצה עליהם לאנשים בחינם. אז אני פשוט פונה לבתי העסקים הללו ושואלת אם יש להם תוכנית שיווק שותפים. לרובם יש וככה אני מספקת תוכן איכותי וסקירה של המוצר שלהם יחד עם המלצה. הקוראים שלי מקבלים ערך ויכולים לבחור השקעה שבחנתי, אני מקבלת עמלה על העבודה ובית העסק (שאני מוצאת כהגון בעיני) מקבל לקוח חדש. בסך הכל זה יכול להיות עסקת win-win לכל הצדדים.
🕒 פורסם בתאריך: 26/11/2017 22:49
אני לא רואה את ההבדל בין פירסום בין ים של פרסומות בעיתון לזה,פשוט העמלה ניתנת למישהו אחר

מתחבר יותר למה שכתבה @האופטימית , את הקשרים שיש לי ומה שאני יוצר עם השנים נעשים לרוב בחינם, ככה ידוע לי מי עושה זאת מרצונו ולי נוח יותר לעשות דברים מרצוני, No strings attached

®