אז ככה - אני מוצף במיילים של כל מיני " גורואים" בשם עצמם (לא נוקב בשמות כי אני ממש לא מתכוון לפרסם אף אחד)
כולם טוענים ששיווק שותפים - affiliate marketing זה "כרטיס כניסה לעולם מחתרתי" בו ניתן להרוויח מיליונים ומביאים דוגמאות של אנשים שאחרי כמה שיעורי אונליין מרוויחים עשרות ומאות(!) אלפי שקלים בחוד...
אז ככה - אני מוצף במיילים של כל מיני " גורואים" בשם עצמם (לא נוקב בשמות כי אני ממש לא מתכוון לפרסם אף אחד)
כולם טוענים ששיווק שותפים - affiliate marketing זה "כרטיס כניסה לעולם מחתרתי" בו ניתן להרוויח מיליונים ומביאים דוגמאות של אנשים שאחרי כמה שיעורי אונליין מרוויחים עשרות ומאות(!) אלפי שקלים בחוד...
תודה על המידע - לי הם שלחו דווקא דפי חשבון ורק אחרי זמו רב( כן - טעות שלי שלא הקדשתי תשומת לב) מסתבר שחויבתי בעמלות הרגילות של הבנק(0.6% משווי תיק ניירות ערך) משהו שלא היה קיים בכלל פיננסים - זוכיתי בסוף לאחר מסע טלפוני מתיש אך נראה לי שהגיע הזמו לפרוש...
נתקלתי בשירשור באקראי.אני גם שוקל להעביר את התיק מבנק ירושלים ל - IB(התחלתי גם בכלל פיננסים ולאחר המעבר לבנק ירושלים שום דבר לא דפק כמו שצריך , עמלות שסיכמתי עליהן עם כלל שונו בלי ליידע אותי ) HAPPY אשמח לדעת אם הצלחת להתקדם בנושא ולהעביר את התיק בלא למכור את הניירות?...
יש לך שאלה? המומחים שלנו כאן
מלא את הפרטים מטה ושאלתך תועבר ישירות למערכת שלנו לבחינה מעמיקה.