🕒 פורסם בתאריך: 07/07/2019 15:05
לקראת ההשקעה הראשונה שלי, אז מתנצל על הניוביזם שלי.
המשתנים:
יש לי 10,000₪ בלבד להתחיל עימם.
רוצה לקנות ניע אמריקאים לטווח ארוך ולא לסחור באופן פעיל.
אני מחזיק באזרחות ישראלית בלבד (בקרוב גם רומנית בגלל המשפחה) אבל לא תושב הארץ. למעשה, אני לא תושב קבע של אף מדינה. (אני מטייל ממדינה למדינה על ויזות תייר כבר שבע שנים, לכן לא משלם מיסים בארץ, או למעשה בשום מקום.)
אני מבין שאם היה לי 10k$ הכי נכון היה להפקיד ב IB.
אבל בגלל שיש לי 2.5k$ בלבד, האם נכון יהיה למצוא ברוקראז אחר שחסם הכניסה שלו נמוך יותר?
בפוסט של המשקיעה מ 2017 היא ממליצה על MB Trading שנקנו מאז עי Ally invest
אתם יכולים להמליץ על הברוקראז הזה או אחר?
האם יש טעם להשקיע דרך ברוקראז ישראלי כמו למשל מיטב דש בינתיים עד שיהיה לי 10k$ כדי להכנס ל IB? (מיטב דש גובים 18 שח לחודש דמי מנוי).
אם אני לא תושב ישראלי אני לא משלם מס. האם מיטב דש יגבו 25% מס על הרווחים באופן אוטומטי? אני לא יכול להציג תושבות באף מדינה אחרת.
תודה לכם ))
המשתנים:
יש לי 10,000₪ בלבד להתחיל עימם.
רוצה לקנות ניע אמריקאים לטווח ארוך ולא לסחור באופן פעיל.
אני מחזיק באזרחות ישראלית בלבד (בקרוב גם רומנית בגלל המשפחה) אבל לא תושב הארץ. למעשה, אני לא תושב קבע של אף מדינה. (אני מטייל ממדינה למדינה על ויזות תייר כבר שבע שנים, לכן לא משלם מיסים בארץ, או למעשה בשום מקום.)
אני מבין שאם היה לי 10k$ הכי נכון היה להפקיד ב IB.
אבל בגלל שיש לי 2.5k$ בלבד, האם נכון יהיה למצוא ברוקראז אחר שחסם הכניסה שלו נמוך יותר?
בפוסט של המשקיעה מ 2017 היא ממליצה על MB Trading שנקנו מאז עי Ally invest
אתם יכולים להמליץ על הברוקראז הזה או אחר?
האם יש טעם להשקיע דרך ברוקראז ישראלי כמו למשל מיטב דש בינתיים עד שיהיה לי 10k$ כדי להכנס ל IB? (מיטב דש גובים 18 שח לחודש דמי מנוי).
אם אני לא תושב ישראלי אני לא משלם מס. האם מיטב דש יגבו 25% מס על הרווחים באופן אוטומטי? אני לא יכול להציג תושבות באף מדינה אחרת.
תודה לכם ))