⬅ חזרה לאינדקס

עיתוי משיכת כספים מגמל להשקעה

🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2020 19:39
יש לי כספים בגמל להשקעה שאני רוצה להעביר לניהול אישי באינטראקטיב ברוקרס.

האם אפשר לדעת כמה כסף יש לי בכל זמן נתון בגמל להשקעה?

מרגיש קצת טיפשי פשוט לצאת בלי לדעת מה מצב החשבון.

תודה על העזרה
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2020 19:48
כמובן שאפשר. אני לא יודע באיזו חברה אתה מנהל את הכספים אבל ברובן (כולן?) יש אפשרות להכנס אונליין ולראות את מצב החשבון
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2020 19:49
שיחה עם נציג תתן לך תמונת מצב בטווח של כמה ימים אחורה,

ב"אזור האישי" באתר החברה מתעדכן בדרך כלל בסוף כל חודש (משתנה בין החברות)
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2020 19:52
יש לי חשבונות גם בפסגות וגם באלטשולר שחם ואני יכול לראות רק את הסוף של אפריל.

תודה, אני אבדוק עם נציג.
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2020 20:08
מרגיש לי צורך להזכיר ש: אי אפשר לקזז הפסדים מקופ"ג להשקעה כנגד רווחי הון עתידיים.

לתשומת ליבך
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2020 20:30
יש לי קופה באלטשולר. האתר מתעדכן בסביבות ה-7-8 לחודש (״רשמית״ ב-15 לחודש), כשמתקשרים הנציגים מעדכנים בדיוק את מה שיש באתר- סוף החודש הקודם. עם קצת לחץ הצלחתי להוציא מהם פעם אחת הערכה של התשואה (בלבד) שבועיים אחורה ביחס לשיערוך האחרון שבוצע (סוף החודש הקודם), שעם התנודתיות בתקופה האחרונה לא היה רלוונטי כלל.

מילא שמעדכנים את היתרות באתר פעם בחודש, למעשה לנציגים אין יכולת לדעת כמה כסף יש בקופה עד שמבצעים שיערוך לקופה, מה שקורה פעם בחודש. אז לצערי לא תוכל לדעת עד שלא תצא.. מגוחך.
🕒 פורסם בתאריך: 31/05/2020 22:15
אם גמרת בדעתך למשוך מה יעזור לדעת יתרה בין 30.04 לאמצע החודש? באופן כללי היו עליות ברוב ימי המסחר במאי.

היתרות משתנות ברמה יומית יהיה לך מאד קשה "לתפוס" יום אידיאלי זה לא יקרה. קופ"ג מחויבת לשערך אחת לחודש ב3 ימי עסקים הראשונים לחודש.

יש מערכות שתומכות ביתרות עדכניות אין בזה איזה יתרון מטורף שמדובר במוצר לטווח בינוני/ארוך. אני מעריך כי יום ה' הקרוב הנציג/ה יוכל לראות את היתרה בעבור מאי.
🕒 פורסם בתאריך: 01/06/2020 00:00
לצערי גם אני נמצא באותו מצב כמו שלך,

אתה יכול לדעת מה מצב הקופה בדיליי של 15 יום במינימום.

אבל,יש דרך לדעת מה מצב הקופה בהפרש של 4 ימים - אם אתה משנה מסלול. הסכום יתעדכן ואז תהיה לך הערכה טובה יותר.

אני באופן אישי מחכה שהתקופה התנודתית בשווקים תתאזן ואז אמשוך את הכסף.