⬅ חזרה לאינדקס

ביטוח גרירה?

🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2015 08:09
האם אתם מכירים ביטוח גרירה בינעירוני שלא דרך ביטוח הרכב הרגיל?

ביטוח גרירה הוא חלק מרוב הפוליסות המקיפות לביטוח רכב. החלטתי לא לרכוש אותו כי הוא עולה 260 שח וזה הרבה בשביל השירות המכפיר של חברת דרכים (מנסיון!). להערכתי העלות האמיתית של ביטוח כזה היא עשרות שקלים. לא מאות. עצה, מישהו?
🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2015 08:32
ביטוח הוא פונקציה אישית.

באיזה רכב מדובר?

כמה שנים שילמת ביטוח ולא ניצלת?

באם היו מקרים שניצלת מספר פעמים בשנה?

מה המחיר של גרירה שלא דרך הביטוח?

אישית?

פעם אחת גררתי קטנוע מלוד לנס ציונה - עלה 140 שח. ופעם אופנוע מרמת גן לנס ציונה, כ-150 שח. והיה גם פעם לפני - פרטי לקח אותי בערב מליד עכו לקרית חיים ובא למחרת לקחת מקרית חיים למוסך בחיפה.

בכל מקרה, ב-18 שנה שיש לי רשיון, לא ביטחתי גרירה, גררתי אולי 4 פעמים.

עלות הסתכמה ב-שנתיים גרירה.
🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2015 08:36
לי יש ביטוח גרירה לאופנועים של חברת זברה, גררו אותי כמה פעמים כשהייתי צריך והיו ממש בסדר. נראה לי שהם עולים 120 ש"ח לשנה, לא בטוח אם הם גוררים גם מכוניות.
🕒 פורסם בתאריך: 04/11/2015 09:18
הם עולים 220 לשנה
🕒 פורסם בתאריך: 06/11/2015 20:09
יש לי ביטוח כזה 3 שנים בערך. הרכב בן 15 שנה (יש עוד רכב, בן 9). השתמשתי פעם פעמיים - תמיד בתוך העיר. שלחו אידיוט עם טנדר שבלי יוצא מן הכלל הציע למכור לי מצבר חדש. פעם אחת גם קילל את אשתי. בשביל שירות כזה בתוך העיר אני לא צריך ביטוח.

אבל מחוץ לעיר זה סיפור אחר, כי הגרירה יכולה להיות יקרה בהרבה (מישהו יודע? אלפי שקלים?). אז אם היה ביטוח זול, הייתי שוקל לעשות. אני מסכים איתך שלא שווה 230 ש"ח בשנה על ביטוח כזה. אבל גרירת רכב בינעירונית זה לא כמו גרירת אופנוע, לכן אני מברר.

בחו"ל היה לי ביטוח גרירה שעלה 15 יורו בשנה. זה עבד ככה שאני משלם לגורר ישירות, שולח להם קבלות, והם מחזירים את הכסף. השתמשתי כמה פעמים כי תמיד, כמו עכשיו, יש לי רכבים טרנטה ישנים. הגרירה שם עלתה 50 יורו כל פעם. בערך. בתוך העיר.