🕒 פורסם בתאריך: 23/07/2020 23:59
יש לי קרוב משפחה דרגה *** על גבול הפרישה לפנסיה, מחזיק 2 קופות גמל להשקעה בהם לוקחים ממנו 1% עמלה שנתית על החיסכון, מחזיק תיק השקעות של כ-700,000 שקלים המנוהל בבנק, הבנק לקח לו בחצי שנה האחרונה 2,300 שקלים בעמלות על החזקת תיק ופעולות קניה ומכירה לפי החלטת יועצת ההשקעות שפועלת על דעת עצמה פחות או יותר.
קרוב המשפחה לא מתלהב להראות לי בדיוק את הסכום בתיק... גם לא ידוע לי בדיוק איזה ניירות הוא מחזיק, הכל בקרנות נאמנות, אני לא יודע מה האחוז המדוייק של האג"ח/מניות.
נראה לי שלהמליץ לו לקנות לבד בתיק השקעות פרטי זה לא בשבילו, הוא לא יודע איך להתעסק עם הדברים האלו, האם פתיחת תיק מנוהל בבית השקעות היא הצורה הטובה בשבילו? יש בית השקעות הידוע כבעל עמלות נמוכות? וידאה?
להשאיר את התיק בבנק זה עמלות גבוהות מידי לתפיסתי,
לגבי הגמל להשקעה לא ברור לי אם אחוז מהחיסכון זה גבוה
לעצתכם אודה
קרוב המשפחה לא מתלהב להראות לי בדיוק את הסכום בתיק... גם לא ידוע לי בדיוק איזה ניירות הוא מחזיק, הכל בקרנות נאמנות, אני לא יודע מה האחוז המדוייק של האג"ח/מניות.
נראה לי שלהמליץ לו לקנות לבד בתיק השקעות פרטי זה לא בשבילו, הוא לא יודע איך להתעסק עם הדברים האלו, האם פתיחת תיק מנוהל בבית השקעות היא הצורה הטובה בשבילו? יש בית השקעות הידוע כבעל עמלות נמוכות? וידאה?
להשאיר את התיק בבנק זה עמלות גבוהות מידי לתפיסתי,
לגבי הגמל להשקעה לא ברור לי אם אחוז מהחיסכון זה גבוה
לעצתכם אודה