🕒 פורסם בתאריך: 13/02/2021 17:48
בעיה קצת מוזרה שהבנתי שיש לי, אני הגעתי לפני כמעט שנה לעיר אחרת ושם אנחנו חיים די כמו קומונה, גרים מלא אנשים אחד ליד השני כל הזמן מגיעים אנשים חדשים וכו', עכשיו בזמן האחרון הבנתי שקורה לי משהו מוזר. אני מאוד חברותי ועם ביטחון וכל פעם שאני מגיע למפגש עם אנשים חדשים, אפילו אם אני מכיר שם רק בן אדם אחד מתוך 10 אני אהיה מסמר הערב וכולם יאהבו אותי וידברו ויצחקו איתי כל הערב והכל טוב ויפה. עכשיו הבעיה היא שזה באמת נמשך ככה למשך כמה מפגשים אבל לאחר חודש חודשיים, אני שם לב שפתאום כבר אני מתרחק מהם, פתאום כבר לא מוזמן ליציאות, פתאום כבר לא רושמים לי בפרטי, פתאום כשאני איתם פחות מדברים איתי (כנל ההפך, פתאום גם אני משתתק ומסתגר יותר בעצמי ולא מוצא על מה לדבר איתם משהו שהוא ההפך הגמור ממני) ופתאום אני נהיה פחות קשור.זה קרה פה באופן כמעט ללא יוצא מן הכלל עם רוב החבורות שהכרתי פה, מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אני משתדל להיות מאוד נחמד, להתעניין באנשים, כותב להם תמיד אני בווטסאפ אבל הם לא לי. זה מאוד מוזר הבעיה כי בדרך כלל אנשים פשוט קשה להם להכיר אנשים חדשים אבל אצלי זה משהו שלא שמעתי מאף אחד, אם אנשים ממש אוהבים אותי במפגשים הראשוניים למה אחרי זה זה נעלם?