⬅ חזרה לאינדקס

רכב פרטי סולידי (נראה לי)

🕒 פורסם בתאריך: 16/04/2022 21:41
שלום,

אז אחרי שמשכנו כמה שאפשר, לקראת ילד רוצים לקנות רכב,

יש הצעה מחברים של המשפחה למיצובישי ספייס סטאר 2017, 38 אלף קילומטר, ללא תאונות, יד 1, ב40 אלף ש''ח. לפי מחירון יד2 זה 43k.

לוקח את האוטו לבדיקה השבוע. עוד משהו שאני צריך לדעת/לעשות? כל עצה תעזור, מדובר ברכב ראשון שאני רוכש
🕒 פורסם בתאריך: 16/04/2022 22:30
דבר ראשון אם קונים מחברים שסומכים עליהם אז לעשות עם עצמך החלטה מנטלית לא לפוצץ את החברות ביניכם גם אם האוטו שובק חיים יומיים אחרי המכירה. זה לא שווה את זה.

בקשר למכון בדיקה - בדרך כלל הם מאוד מלחיצים ומוסיפים המון הערות לא בדיוק מובנות. ההצדקה בדרך כלל למכון בדיקה היא כדי לבדוק שלא הייתה תאונה רצינית או החלפות חלקים בניגוד לחוק, בגלל שזה אוטו ממישהו שאתה סומך עליו זה פחות רלוונטי.

לא חושב שיש ערך מוסף בבדיקה במכון רשמי, אולי כדאי ללכת עם החבר למוסך שלו ושהם יעיפו מבט ברכב ובהיסטוריה שלו ויעריכו את המצב.
🕒 פורסם בתאריך: 18/04/2022 21:03
רכב מאוד פשוט, בסיסי ואמין.

לא יודע מה הסטנדרטים שלך אבל ממליץ לעשות נסיעת מבחן רצוי במסלול שבו הרכב מיועד לנסוע על בסיס יומיומי ולוודא שהרכב לטעמך לפני שמתקדמים לבדיקה שעולה לא מעט כסף.
🕒 פורסם בתאריך: 19/04/2022 00:04
השנקל שלי לגבי מחירון הבנתי שיד 2 פחות מדויק ומבוסס על ממוצע של פרסומים ביד 2.

להסתכל לפי מחירון לויצחק
🕒 פורסם בתאריך: 20/04/2022 15:34
אנחנו באותה מצב, רכשנו הונדה גאז.

לשים לב שניתן לשים כיסא תינוק (יש כאלה שאי אפשר מקדימה) ולקחת בחשבון שיש צורך להכניס עגלה (כיסא תינוק + עגלה) כך שלא ניתן לקפל את כל המושבים אם שניכם באוטו + הילד
🕒 פורסם בתאריך: 20/04/2022 15:41
הרכב כרכב הוא בסדר, לצרכים שלכם הייתי חושב עוד קצת על סוגיית הגודל שלו..

בד"כ משפחה עם ילדים צריכה לחשוב על היכולת להכניס עגלת תינוק / מזוודה לתא המטען,

נוחות ובטיחות בהרכבת כסא תינוק (או שניים)