⬅ חזור לעמוד הקודם
ע

עידו60

פעיל במערכת החל מ- 13/2/15
39
סך הכל הודעות
1
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: ניוד ני"ע מלאומי לIB - האם מישהו התנסה?
🕒 10/03/2019 18:02
אהיה חייב להיות נוכח בבנק פיזית בשביל זה? יכול להיות שלא יהיה לי מספיק זמן בארץ....
באשכול: ניוד ני"ע מלאומי לIB - האם מישהו התנסה?
🕒 05/03/2019 16:20
היי, אחרי שהסוגיה הקודמת נפתרה הבנתי שכעת עליי להעביר את ניירות הערך שלי ממיטב דש ולאומי ולאחר מכן ללאומי לIB, כי מיטב דש לא מוכנים להעביר לIB. השאלה היא האם לאומי מוכנים? והתהליך זורם? האם מישהו התנסה באותו הדבר. תודה!...
באשכול: התיק שלי התייצב - מוזמנים לעיין / לבקר
🕒 02/10/2017 22:53
נראה לי שהוא מתכוון שבאיזון לסירוגין היחס בין הקרנות לא יהיה זה שנקבע מראש במדויק בכל רגע נתון. אבל לדעתי זה לא משנה כי היחס הזה נקבע יחסית בשרירותיות מלכתחילה. אם אין ניסיון לתזמן את השוק אלא יש איזון לסירוגין כדי לחסוך עמלות תוחלת התשואה תהיה זהה....
באשכול: התיק שלי התייצב - מוזמנים לעיין / לבקר
🕒 02/10/2017 14:58
היי, תודה רבה לחברי הפורום שעזרו לי בשאלות השונות שעלו לי, לאחרונה נסגרתי על תיק שבתקווה המבנה שלו פחות ישתנה מעכשיו. מוזמנים לעיין / לבקר - אני לא מבקש יעוץ. / מייעץ. פרטים עלי ומטרת התיק: בן 23, יכולת השתכרות גבוהה. תיק כרגע בגודל ~100k. אופק השקעה: ~100 שנה :) התיק: 80% מניות: 40% VTI ...
באשכול: שוב שאלה על בחירת קרן אג"ח עם דמי ניהול נמוכים
🕒 26/09/2017 20:39
תודה FIYaacov, לא הייתי בטוח האם אצליח לחשב כדאיות מעבר קרן....
באשכול: שוב שאלה על בחירת קרן אג"ח עם דמי ניהול נמוכים
🕒 26/09/2017 16:33
נשאלה כבר אך כנראה נעלמה מהעין יחד עם שאלות אחרות וחשוב לי לקבל עליה את תשובתכם. לא מזמן חיפשתי על האג"ח שהשקעתי בהן בתיק שלי לפני כשנה ושמתי לב שיש להן דמי ניהול גבוהים מהצפוי. אותו דבר קרה בקרנות שנמצאות בפוסט "כך תשקיעו בזול" - הן הוחלפו באחרות בפוסט של מהדורת 2017. מה ימנע מקרנות חדשות שאשקיע...
באשכול: עוד כמה שאלות טכניות (בחירת אג"ח, מעקב אחרי דיבידנדים ועמלות)
🕒 22/09/2017 15:51
היי, יש לי כמה שאלות נוספות שעלו לאחרונה כמשקיע מתחיל: 1. איך לבחור קרן אג"ח, לטובת דמי ניהול נמוכים, תוך מזעור הסיכון שדמי הניהול יעלו בעתיד הקרוב? לא מזמן חיפשתי על האג"ח שהשקעתי בהן בתיק שלי לפני כשנה ושמתי לב שיש להן דמי ניהול גבוהים. אותו דבר קרה בקרנות שנמצאות בפוסט "כך תשקיעו בזול" - הן הוח...