⬅ חזור לעמוד הקודם
3

341Omer

פעיל במערכת החל מ- 3/8/23
19
סך הכל הודעות
8
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: תשלום שכר דירה לשנה מראש - רעיון טוב?
🕒 31/08/2023 20:01
מאבד ועוד איך! אז אתה תצטער על היום שהעברת את כל הסכום מראש. לדעתי יש מספיק פתרונות אחרים שלא יציבו אותך בעמדת נחיתות משמעותית כזו. למשל העצה של luffyguy@...
באשכול: אפשרות לשימוש בפלטפורמת המסחר של Interactive Brokers דרך IBI ומיטב
🕒 10/08/2023 15:27
דיברתי עם נציג של מיטב ונאמר לי שניתן לקבל גישה למערכת המסחר של Interactive Brokers שעובדת בשיתוף איתם. עכשיו ממה שהוא הסביר (ולא נשמע ממש הגיוני) הם משתפים פעולה כך שאתה רשום בבית ההשקעות שלך (מיטב) אבל יכול להשתמש במערכת של Interactive. השאלה היא אם למישהו יש ניסיון עם הדבר הזה ? ואיך בכלל מתחברים...
באשכול: חישוב סכום קצבה בפרישה
🕒 10/08/2023 00:09
השאלה היא מה תעשה עם כל ה- 12,700,000 בגיל 67 כשאתה רגל וחצי בדיור מוגן... וזאת עוד בהנחה שאתה ״חי את החלום״ ומושך את כל הסכום בוואן שוט....
באשכול: איזה מכשירים פיננסיים עדיף לפדות ברכישת דירה?
🕒 09/08/2023 11:56
עולות כמה שאלות מדבריך שלדעתי יעזרו לך להבין יותר טוב באיזו גישה לנקוט: מהם תנאי המשכנתא והאם אתה מאמין שהתשואה שתשיג במוצרי החיסכון שציינת יכולה ״לגבור״ על הוצאות המשכנתא ועל הריבית שהיא נושאת בטווח הזמנים המדובר ? עליך לקחת גם בחשבון את ה- penalty בעבור משיכה מוקדמת (הקטנת הקצבה החודשית, פגיעה ב...
באשכול: רכישת אג״ח דרך מערכת המסחר Viewtrade
🕒 05/08/2023 12:28
אוקיי... הייתי מצפה ממערכת מסחר עולמית כמו Viewtrade שתאפשר לפחות לקנות מוצר בנאלי כמו אג״ח קונצרני ב- OTC. וזאת עוד בהתחשב ששניים מבתי ההשקעות היותר נחשבים בארץ (IBI ו- מיטב) משתמשים בה. נשמע לי טרחה רבה להתקשר כל פעם שאתה רוצה לקנות ולמכור אג״ח קונצרני/ארה״ב...
🕒 05/08/2023 11:37
לפי מה שאמרו לי כשדיברתי איתם בטלפון כן יש אפשרות לקנות בהנפקה (כעיקרון אמרו שאפשר להציע competitive וגם noncompetitive) אבל הבעיה להבנתי היא הממשק שלא נותן את האופציה לעשות את זה. ובאופן כללי גם אג״ח קונצרני שמנסים לקנות ב- OTC לא מביא אף תוצאה ככה שלא לא משנה אם זה T-Bills או קונצרני בסופו של דבר ...
🕒 05/08/2023 01:55
רציתי לברר אם מישהו נתקל גם בבעיה במערכת המסחר של Viewtrade: בעת חיפוש של אג״ח ארה״ב (באופן ספציפי Treasury Bills) לא מופיע אף מידע ככה שלא ניתן לראות כלום לגביו או לבצע כל פעולה אפשרית של קנייה/מכירה. מוצגת כותרת בלבד עם ה- cusip ותאריך ה- maturity וזאת בנוגע לאג״ח שנמצא ב- Upcoming Auctions. בנוגע...