⬅ חזור לעמוד הקודם
S

Shalev7495

פעיל במערכת החל מ- 21/3/25
30
סך הכל הודעות
10
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: אבחון אוטיזם בגיל בוגר (23)
🕒 07/02/2026 12:56
היי כולם, רציתי לשתף חוויה אישית מהתקופה האחרונה, כי אני בטוח שיש כאן עוד אנשים (במיוחד מבוגרים) שנמצאים באותו מקום של חוסר ודאות. הרקע: בשנים האחרונות, וגם הסביבה הקרובה שלי, היינו בטוחים שאני על הרצף. הקשיים החברתיים והרגשיים שלי הרגישו לי כמו חלקים בפאזל שהתפספסו כל השנים, והחלטתי שהגיע הזמן לב...
באשכול: ביטוח בריאות
🕒 14/05/2025 11:57
בהמשך למה שאמרתה בדקתי כמה עולה משלים שב"ן ויצא שאני ישלם 76 במקום 107 שאני משלם היום. לגבי 100 אלף פיצוי ב13 שח הבנתי שלא קיים זול יותר מזה. האם 76 זה משהו שבגיל 22 שווה לשלם? מובן לי שזה ביטוח . אבל האם באמת ההבדל עד כדי כך גדול בין משלים שב"ן לשקל ראשון? בן 22 בריא לא מעשן, הראל ומכבי שלי שמכוו...
🕒 14/05/2025 11:46
תודה . בהחלט יש משהו במה שאת אומרת וקראתי גם את המשקיעה בנושא. אבל עניין המחירים בהחלט אי אפשר להתעלם.. כבר פעמיים באתי לבטל והנציגה אמרה שהמחירים עלו ואני אעדה טעות אם ארצה לחזור בעתיד ואפיךו דבר פשוט כמו אומבלטרי עולה היום פי 3. ואמרה שבייחוד בגילי משתמשים בזה לא מעט ולא שווה לקנות ביטוח בלי זה. א...
🕒 14/05/2025 08:51
ניתוחים ואומבלטרי ביקור רופא זה דברים שחשבתי לבטל. השאלה אם 120 שח בגיל 22, באמת זה יקר או שבאמת שווה להשאיר. אני כבר המון זמן מתפתל מצד לצד גם מהפחדות של חברות הביטוח וגם מעניין המחיר שאני מבין שלא יחזור.. מאוד מלחיץ....
🕒 13/05/2025 22:17
חברים תודה לכולם. יש לי 20% השתתפות עצמית באומבלטרי התרופות כיסוי עד 2 מיליון מתחדש כל שנה. והמחיר עד גיל 27 נשאר במחיר הזה ואחרי זה עולה ל125 בביטוח קולקטיב הוצע לי של עובד מדינה ואם אעזוב יש 25% לכל אורך חיי הביטוח .. התקרות שם לא גבוהות באופן קיצוני אבל יש החזר על פסיכולג והחזר הוצאות מחייה בעצ...
🕒 13/05/2025 11:31
אהלן חברים.. ניסתי לשאול פה לא מזמן כי קיבלתי הצעה מהעבודה לקולקטיב שנשמע ככה לפחות על הנייר יותר טוב מהפרטי. כבר פעמיים ניסתי לבטל את הביטוח הפרטי והסוכן שלי מפציר בי שוב ושוב לשקול טוב מאוד תהחלטה כי יש לי פוליסה מלפני הרפורמה מישהו יודע אם באמת זה עד כדי כך מהלך על חזור? משתף מעט מהמחירים שאני ...