⬅ חזרה לאינדקס

בורסת הקריפטו INX

🕒 פורסם בתאריך: 11/08/2023 15:51
אהלן חברים,

לאחרונה אנחנו עדים ל"מכה" הרגולטרית בשוק הקריפטו ונגזרותיו וספק על תחילת עידן חדש של פיקוח והסדר של השוק ... בצדק או לא זה לא העניין- אני כבר זמן מה עוד מאז שהחל הבלאגן שמתי עין על inx, שכרגע היא הבורסה היחידה שנותרה עם אישור מהsec לניהול זירת מסחר לנכסי קריפטו מאובטחים.

המניה inxd עלתה בכמעט 300% בפחות מחודשיים שזה בערך מאז שהתחיל כל הבלאגן של בייננס, קריפטו קום, קוינבייס ושאר בורסות הקריפטו המובילות שעומדות לעבור שינוי רציני עקב תחילת התערבות של הרשות לניירות ערך האמריקאית.

ואני באמת שואל, אולי בתמימות, איך זה שבייננס או כל בורסת קריפטו כזו או אחרת לא רוכשת את inx שהיא היחידה כרגע עם האישור המבוקש?

האם זה משהו שיכול לעלות על הפרק?

העבר של כל הבורסות מוכתם, ולפי מחקר שעשיתי inx היא הבורסה היחידה שעשתה את המסלול המקיף של הרשות לניירות ערך מאז הקמתה, בערך משנת 2017.

רציתי להוסיף עוד משהו חשוב בנימה אישית- אני בעד הסדר השוק עקב הנוכלויות ההולכות וגדלות.

אז רציתי לשאול; רק אני רואה פה הזדמנות? יש כאן מישהו שמכיר את הנושא לעומק ויכול לשפוך קצת אור ולהרחיב מה יכול להיות הסיכון בהשקעה במניה / מטבע של inx כי את ההזדמנות אני כבר רואה והאמת כבר ראיתי מזמן אבל רק עכשיו אני מתעורר לזה שבאמת יכולה להיות פה הזדמנות רצינית ככל וinx תקבל הצעה לשיתוף פעולה או אפילו יותר טוב, תקבל הצעת רכש רצינית של פי כמה מהשווי שוק הזניח של החברה.. מה שנקרא כסף קטן לבורסות הגדולות וכסף גדול למשקיעים שזיהו את זה.

לא המלצה, נכתב לצורך דיון והעמקה בנושא בלבד. תודה לעונים.

אבהיר שלא אני כתבתי וזה רק נושא שעניין אותי - המלל נלקח באישור המפרסם מפורום אחר, לקבלת עוד דעות בנושא.
🕒 פורסם בתאריך: 11/08/2023 16:00
ננעל,

מוזמנים להצטרף לפורום תפוז שממנו הפוסט הועתק.

ציטוט למעלה ממספר משפטים זה בניגוד לחוקי הפורום.