🕒 פורסם בתאריך: 12/08/2023 20:38
אני שוקל לנצל את המצב בשוק הנדל"ן ולרכוש דירה עם מקדמה 5-20 מקבלן. כרגע מתחיל ללמוד את השוק, ממתין עוד כדי לראות איך דברים יראו. עלה לי רעיון לצרף עוד חברים סביבי ויחד לצוד פרוייקט. נוכל להגיע כקבוצה מגובשת של מינימום 4 חברים או יותר ולנסות לקבל יותר כקבוצה.
1. מדובר באנשים שאני מכיר טוב
2. מדובר באנשים שכבר יש להם בית/דירה נכסים, השקעות, חלקם אחרי אקזיטים ועשורים של עבודה בהייטק
3. הגילאים הם 40 פלוס
4. המטרה היא לגשת לפרוייקטים שנימצאים בתחילת הדרך ושתשלום החלק העיקרי שלהם יהיה אחרי האיכלוס, בסוף 2024 לכל המוקדם.
5. הרעיון הכללי שעולה לי הוא דירות לא גדולות בתל אביב
כקבוצה היתרון לנו:
1. אנחנו נוכל להתחלק בהשקעה של חיפוש, מחקר ותשלומים שונים כמו עו"ד
2. נחזיק בדירות יחד כמשקיעים, כולנו באותו ראש
3. אולי נירצה לעבור לדירות הללו כשנזדקן, אולי לתת לילדים לגור בהן, לפני שהם מקימים משפחה גדולה ב"ה ועוברים לדירות או בתים גדולים יותר
היתרון לקבלן/משווק:
1. רכישה בדבוקה אחת של מספר דירות
2. יוכל להשתמש בנו ככלי שיווקי ולספר ש"קבוצה של הייטקיסטים 'עשירים' רכשה כאן דירות"
מה דעתכם?
1. מדובר באנשים שאני מכיר טוב
2. מדובר באנשים שכבר יש להם בית/דירה נכסים, השקעות, חלקם אחרי אקזיטים ועשורים של עבודה בהייטק
3. הגילאים הם 40 פלוס
4. המטרה היא לגשת לפרוייקטים שנימצאים בתחילת הדרך ושתשלום החלק העיקרי שלהם יהיה אחרי האיכלוס, בסוף 2024 לכל המוקדם.
5. הרעיון הכללי שעולה לי הוא דירות לא גדולות בתל אביב
כקבוצה היתרון לנו:
1. אנחנו נוכל להתחלק בהשקעה של חיפוש, מחקר ותשלומים שונים כמו עו"ד
2. נחזיק בדירות יחד כמשקיעים, כולנו באותו ראש
3. אולי נירצה לעבור לדירות הללו כשנזדקן, אולי לתת לילדים לגור בהן, לפני שהם מקימים משפחה גדולה ב"ה ועוברים לדירות או בתים גדולים יותר
היתרון לקבלן/משווק:
1. רכישה בדבוקה אחת של מספר דירות
2. יוכל להשתמש בנו ככלי שיווקי ולספר ש"קבוצה של הייטקיסטים 'עשירים' רכשה כאן דירות"
מה דעתכם?