⬅ חזרה לאינדקס

הוראת קבע לתיק השקעות

🕒 פורסם בתאריך: 29/12/2023 21:28
יש לי תיק השקעות באקסלנס. יש אפשרות לבצע הוראת קבע לתיק ההשקעות כל חודש?

אני מאמין שאם תיהיה לי הורדה באופן אוטואמטי מהחשבון יהיה לי קל יותר "להוציא" את הכסף על השקעות מאשר אם אני צריך לעשות את זה באופן אקטיבי
🕒 פורסם בתאריך: 29/12/2023 22:18
ממה שאני ביררתי בבנק שלי אפשר לעשות הוראת קבע חודשית רק לקרנות נאמנות.
🕒 פורסם בתאריך: 30/12/2023 10:15
כן אפשר, לי יש.

מה שאתה צריך לעשות זה לבצע פשוט הוראת קבע מהחשבון בנק שלך לאקסלנס כמו שאתה מעביר כסף דרך החשבון בנק.

לא מסובך, רק כדאי שתעקוב שתראה שזה באמת התקבל.
🕒 פורסם בתאריך: 30/12/2023 11:36
ממה שאני מכיר ניתן לעשות הוראת קבע להעברה מהבנק לחשבון השקעות, כמו כל הוראת קבע אחרת (בסוף זה עובר מחשבון א' לחשבון ב')

הבאסה שלא ניתן לבצע רכישה של נייר באופן אוטומטי, אז תצטרך להיכנס לחשבון פעם בחודש ולבצע רכישה
🕒 פורסם בתאריך: 03/01/2024 15:23
תבדוק למול אקסלנס את הנושא, כי הרי אחרי כל הפקדה, צריך לדווח להם אודות כך.

אין לי מושג מה קורה בעת הוראת קבע.

שווה לבדוק
🕒 פורסם בתאריך: 03/01/2024 23:33
אחת הסיבות שהצטרפתי לבלינק כי בהמשך יהיה פיצ'ר שיאפשר את זה בצורה אוטומטית, קשה לי להתמיד ולשלוח כסף לחשבון ההשקעות ועוד יותר קשה לי להוציא כסף מחשבון הבנק ואני מודע לעצמי, אני גם מודע לכך שזה חשוב להשקיע ולכן אני חייב שמבחינתי זה יהיה בצורה הכי אוטומטית שרק אפשר- מרגע ההעברה ועד לקניה של הקרנות לפי בחירתי.

זאת הסיבה למה אני גם קונה ביטקוין דרך הוריזון של אלטשולר כי הם עושים את הכל בצורה אוטומטית, כל חודש בעשירי לחודש יורד לי כסף לקניית ביטקוין ואני אפילו לא מרגיש את זה.
🕒 פורסם בתאריך: 04/01/2024 09:26
לא ידעתי שזה פיצ'ר שיהיה בהמשך, אם כן זה ממש יקל על המון אנשים להשקיע, כי הוראת קבע זה הכי קל שיש.

כיום, המצב הוא שצריך לבצע הפקדה ידנית מהבנק, ואז הנפקת אסמכתא מהבנק, ושליחת האסמכתא לאקסלנס על מנת לדווח שבוצעה העברה בנקאית.

מסורבל ולא יעיל, בוא נקווה שזה משהו שיפתר בהמשך
🕒 פורסם בתאריך: 04/01/2024 10:46
אתה יכול להפקיד כל רבעון במקום כל חודש.

1. להעביר אוטומטית לפקדון.

2. ככל שהתיק יגדל התשואה האלטרנטיבית שתפסיד היא זניחה עד כדי שתתבייש שבכלל השקעת בזה כל כך הרבה מחשבה.

3. אם אתה לא ב 100% מניות, במילא יהיו זמנים שלא תקנה מניות.

זה מה שאני עושה.
🕒 פורסם בתאריך: 04/01/2024 20:29
מעניין

באמת יהיה יותר קל עם הוראת קבע ישירות לחשבון + השקעה ישירות בקרנות לבחירתי.