⬅ חזרה לאינדקס

מחירי דירות שנמכרו - קבלת מידע

🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2024 11:43
אני מנסה לקבל מידע אודות נכסים שנמכרו בעזרת מאגר מידע נדל״ן שברשות המיסים, ומשום מה על אף שאני יודע שהבניינים נבנו בשנים האחרונות ונמכרו, אני לא מוצא שום איזכור לעסקה ברשות המיסים.

איפה יש מידע מדויק על עסקאות ?
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2024 11:54
במאגר של רשות המסים, אתה בטוח שאתה בודק בכתובת הנכונה?
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2024 11:55
כל מה שדווח לרשות המיסים נמצא שם (בעיכוב של כמה חודשים). מה שכן לפעמים יש "בלגן" עם הרשומה שנכנסת למאגר הזה והכתובת שנרשמת לא תואמת את הכתובת שאתה חושב שאמורה להיות לנכס (לפעמים טעויות אנוש, לפעמים חלקות עוברות חלוקה מחדש ואז נודדות בין כתובות), תנסה לחפש לפני שכונה (+סינון לפי תקופת זמן, אחרת יהיו לך מאות אם לא אלפי רשומות) ו/או לפי מספר חלקה - מספר חלקה לרוב נרשם נכון וחלקות אמורות להיות משוייכות לפחות לשכונה בצורה נכונה.

לדוג - ברשומה על דירה שרכשתי יש את החלקה הנכונה אבל ברחוב הלא הנכון (מדובר במרחק של איזה ק"מ בין הכתובת הנכונה למה שרשום)
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2024 12:44
במאה אחוז, כתובת בבניין חדש. זה מרגיש שאין בכלל מידע על הבניין.

וזה לא הגיוני, זה בניין מקבלן שנבנה בשנים האחרונות ושמתי תאריכי מכירה שאמורים לתפוס את זה בוודאות.

הבעיה שאם אני רושם מספר גוש וחלקה אני לא מקבל כמעט תוצאות, כלומר ייתכן ושויך לחלקה שונה או לגוש שונה? איך אפשר לחפש לפי שכונה ומספר חלקה?

האפשרויות הן כתובת או גוש וחלקה.
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2024 12:55
זה לא הגיוני, אם תרשום או תשלח בפרטי את הכתובת המדוברת, אולי אוכל לנסות ולחפש גם
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2024 13:35
אפשר בחיפוש באתר של רשות המיסים לחפש לפי שכונה. יכול להיות באמת שהדירות שוייכו לגוש אחר.

אם זה בניין חדש (בן פחות מ20), אפשר כנראה גם למצוא את הבקשות להיתר הבניה שלו ושם יהיה גם רשום אם החלקה עברה חלוקה מחדש ומה החלקות הישנות והחדשות.
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2024 13:55
כיצד ניתן למצוא את הבקשות להיתר בניה?
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2024 14:09
באתר של העירייה תחת מחלקת הנדסה.