⬅ חזרה לאינדקס

שיפוץ דירה או מכירה וקניית דירה משופצת

🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2025 21:20
אני מתלבט בין שיפוץ מקיף לדירה שאני גר בה, בעלות של כ-400 אלף ש"ח, לבין רכישת דירה משופצת. כידוע, בעת קניית דירה הערך של שיפוץ לא תמיד משתקף במחיר, וכבר ראיתי דירות באזור שלי משופצות במחיר של הדירה שלי, (אל תשאלו איך אבל זה המציאות ) אבל מצד שני, שיפוץ מאפשר להתאים הכל בדיוק לטעם האישי. מצד שני, רכישת דירה משופצת חוסכת כסף וכאב ראש של תהליך השיפוץ.

מה אתם חושבים? עדיף להשקיע בשיפוץ או לחפש דירה מוכנה?
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2025 21:27
בהנחה ש2 הדירות די זהות שפץ בעצמך לפי טעמך.

שיפוץ גדול אף פעם לא מחזיר את עצמו במכירה. חוק טבע ידוע
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2025 21:52
בשיפוץ ובקנית דירה אחרת אני אמור לפנות את הדירה, אבל תהליך השיפוץ הוא ארוך ומייסר לדעתי, לכן אשמח לשמוע מבעלי הנסיון
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2025 22:04
המיקום של הדירה טוב לך?

הגודל של הדירה טוב לך?

אתה רוצה לשדרג מיקום, גודל ו/או או דברים אחרים? (נוף/חניה/בריכה/שומר וכו')
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2025 22:05
אתה יכול לבדוק כמה דירות שמעניינות אותך, אולי תמצא משהו שמתאים לך. במצב שלך נראה לי ששיפוץ יתאים אם אתה גם מעוניין להיות מעורב בדרך ולא רק בתוצאה של דירה מתאימה יותר לצרכיך או לטעמך.
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2025 22:09
אני רוצה דבר אחד ויחיד, שקט נפשי, ואני מסתבך האם שיפוץ זה משהו שאפשר לחיות איתו או שזה מוציא את האדם מדעתו
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2025 22:18
שיפוץ זה מתכון מנצח לגירושים, ללחצים בחזה, לאיבוד שפיות מדי פעם. יש מי שאוהבים את זה, יש מי שמוצאים קבלן שיפוצים הכי מקסים ואמין שיש.

אם אתה מסתפק גם בדירה סבירה ותקינה, קצת קוסמטיקה ונגיד שדרוג מזגן - תעבור לדירה שתתאים לך ואל תיכנס לשיפוץ.

אם הנוכחית טובה מאוד (חניה, מיקום, שכנים או כל מה שחשוב לך) - תיקח נשימה, ועוד אחת, ועוד כדור להרגעה ו...בהצלחה בשיפוץ
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2025 22:40
אם אין לך משיכה נפשית לשיפוצים אז לדעתי אל תשפץ. יכול להיות שעיצוב בית בלי שיפוץ של שבירה ובנייה מאסיביים יותר יתאים לך (אם יש משהו שצריך בגלל תחזוקה לתקן אז תשפץ אותו).
🕒 פורסם בתאריך: 27/02/2025 23:58
שיפוץ זה אנטי-טזה לשקט נפשי, מאידך אם התוצאות טובות אז זה יכול לתת לך הרבה שקט נפשי.
🕒 פורסם בתאריך: 28/02/2025 00:26
בשיפוץ אתה יודע איך מתחיל ולא יודע איך תסיים. מבחינת עלויות, זמן, הפתעות ולחץ נפשי.