🕒 פורסם בתאריך: 08/05/2025 21:08
היי,
אני בגילאי ה-20, ר+0, הייטק, מאוד שונה ומיוחד :> .
כרגע גר בפ"ת, ומחפש לעבור לאיזור ת"א.
העניין הוא שאני מחפש דירה של ~3.5 חדרים: סלון, חדר שינה, (חצי) חדר שינה אורחים, ומקום לפינת עבודה.
אז אם הסלון גדול אפשר להסתפק ב2.5 חד' (פינת עבודה בסלון), ואם לא - צריך יותר.
בנוסף הדירה צריכה להיות נגישה פיזית, דהיינו קומת קרקע או מעלית, וחנייה.
מבחינה תחבורתית - אני עובד בת"א באיזור עזריאלי. החברים מפוזרים ברחבי גוש דן, אז הייתי שמח לרכבת קלה או תחבורה ציבורית טובה אחרת.
בגלל המפרט הדיי רציני של הדירה, אני שולל מראש את איזור לב ת"א - מכוון לאיזור ה7K שכירות בחודש.
כאן נכנסות לתמונה בין היתר שכונות בדרום ת"א, כמו שפירא, יד אליהו וכן הלאה. גם ר"ג / גבעתיים על השולחן.
אין לי המון היכרות עם האיזורים האלה, והייתי שמח לשמוע על דעתכם האישית לגבי מגורים בשכונות הללו.
בנוסף, מה הסיפור של בת ים? איך האיזור שצמוד לת"א כזה זול? הוא עד כדי כך גרוע?
תודה!
אני בגילאי ה-20, ר+0, הייטק, מאוד שונה ומיוחד :> .
כרגע גר בפ"ת, ומחפש לעבור לאיזור ת"א.
העניין הוא שאני מחפש דירה של ~3.5 חדרים: סלון, חדר שינה, (חצי) חדר שינה אורחים, ומקום לפינת עבודה.
אז אם הסלון גדול אפשר להסתפק ב2.5 חד' (פינת עבודה בסלון), ואם לא - צריך יותר.
בנוסף הדירה צריכה להיות נגישה פיזית, דהיינו קומת קרקע או מעלית, וחנייה.
מבחינה תחבורתית - אני עובד בת"א באיזור עזריאלי. החברים מפוזרים ברחבי גוש דן, אז הייתי שמח לרכבת קלה או תחבורה ציבורית טובה אחרת.
בגלל המפרט הדיי רציני של הדירה, אני שולל מראש את איזור לב ת"א - מכוון לאיזור ה7K שכירות בחודש.
כאן נכנסות לתמונה בין היתר שכונות בדרום ת"א, כמו שפירא, יד אליהו וכן הלאה. גם ר"ג / גבעתיים על השולחן.
אין לי המון היכרות עם האיזורים האלה, והייתי שמח לשמוע על דעתכם האישית לגבי מגורים בשכונות הללו.
בנוסף, מה הסיפור של בת ים? איך האיזור שצמוד לת"א כזה זול? הוא עד כדי כך גרוע?
תודה!