⬅ חזרה לאינדקס

רכישת מזון בזול באינטרנט, הצעות?

🕒 פורסם בתאריך: 13/03/2015 15:00
לאלו ביננו שעדיין לא פרשו מעבודתם, זמן הוא משאב יקר.

לכן, אני נוהג לעשות חלק לא מבוטל מקניות המזון באינטרנט, לעתים גם בכמויות גדולות כדי לחסוך את עלויות המשלוח.

אלו אתרים אתם מכירים שניתן להזמין מהם מוצרי מזון (יבשים ) בזיל הזול?

גם סיטונאים שמספקים ליחידים זו אופציה טובה...(אספקה לגוש דן)

בינתיים מזמין מ"סיטון"-מחירים סבירים אבל לא מספיק נמוכים.
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2017 16:17
סיטון כבר נסגר.... רעיונות אחרים?
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2017 16:20
וזמנם של אלו שכבר פרשו הוא משאב זול o_o
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2017 16:34
האמת שגם אני ניסיתי לבדוק הזמנות מזון שונות באינטרנט. להערכתי זה יקרררררר לעומת החנויות הפיזיות ולכן טרם השתמשתי בכלי הזה.

סיטון לדוגמא היו יקרים להפליא. כנ"ל גם משלוחי הירקות והפירות. גם אגוזים ותבלינים. היום ביקשתי מחירון של שיווק בשר איכותי ושלחו לי בווטסאפ מחירים מפלצתיים. קניות אינטרנט של שופרסל אולי לא נורא יקרות אבל אין דרך לדעת מה האיכות שנקבל וגם לא כמה זמן הארגזים חיכו מחוץ למקררים (לפני כמה ימים ראיתי בסניף ארגזים בהמתנה ליד הקופות).

בקיצור, בתור שונאת מושבעת של יציאות לקניות אני עדיין מכתתת את רגליי :)
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2017 16:49
אני מזמין דרך mysupermarket, אתה ממלא רשימת קניות והוא משווה לך את כל הספקים האפשריים (שופרסל רמי לוי וכו'...)

בדרך כלל ויקטורי הם הכי זולים והשירות שלהם טוב. פעם אחת הזמנתי מרמי לוי והשירות היה גרוע. לאט לאט נכנסים ספקים חדשים (ויקטורי ויינות ביתן נכנסו לא מזמן) והתחרות מתגברת.

המחירים לדעתי סבירים מאוד, כנראה לא כמו לנסוע לאזור התעשיה ולחפש מבצעים אבל בשקלול עלות הרכב והדלק והערכה שמרנית של עלות הזמן שלך, זה חוסך לא מעט. אישית קשה לי להאמין שיהיו סופרים פיזיים בעוד כמה שנים, זה קונספט מיושן.
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2017 16:55
לא התחברתי לקניות אינטרנטיות של מוצרי מזון משתי סיבות.

התחום הזה בישראל פרימיטיבי ודור ה Y יוצא מתוך הנחה גורפת שכל מה שבאינטרנט הוא זול יותר. אז יש לי חדשות. בסניפים ובשווקים ניתן למצוא ״מציאות״ שלא קיימות באינטרנט. זו עצלות לא לצאת מהבית והתירץ שבאינטרנט יותר זול ממש ללא ראיות אמיתיות בשטח.

כשאני קונה עגבניה אני רוצה למשש ולמזמז אותה, להריח ולבדוק מה ניתן לקנות להיום, מחר ומחרתיים לפי הבשלות שלה.

ואם לא להיות סולידי, סלטים מוכנים, יומיים לפני תפוגה נמכרים בחצי מחיר. מסתובב בכיף בסופר הממוזג ותמיד מוצא מבצעים שלא קיימים באינטרנט.

אוסיף כמובן הסתייגות שלמשפחה עובדת + ילדים רכישה באינטרנט יכולה להיות פתרון יעיל אבל לא הזול ביותר.
🕒 פורסם בתאריך: 20/07/2017 17:24
אני משווה את החוויה האינטרנטית לבערך 8 שנים של נסיעה לרמי לוי. אני ממש לא מפונק, אני מעדיף לבלות עוד שעתיים עם הילד שלי ולא לרוץ לסופר.

לגבי הירקות - זה תירוץ נפוץ מאוד, שנפתר בפעם הראשונה שמזמינים. הירקות באינטרנט הרבה יותר טובים. ברמי לוי תמיד היה קרב איום על העגבניות ובהרבה מקרים הייתי חוזר הביתה עם ירקות לא בשלים או בלי חלק מהרשימה - ועכשיו לך לסופר אחר לחפש עגבניות! במשלוח מביאים לך הכי טרי שיש כדי שלא תתלונן, ואם אין להם טרי (נדיר מאוד) הם מתקשרים ומורידים מההזמנה - לא לוקחים את הסיכון.

וכן, אני מאמין שאני משלם יותר מאשר בסופר, אבל ההפרש קטן מאוד והתועלת אדירה. לדוגמא, אלו שעתיים שאני צריך כדי לבשל, כדי שלא אצטרך לקנות גם אוכל מוכן שיבזבז לי הרבה יותר כסף.
🕒 פורסם בתאריך: 21/07/2017 08:00
הבעיה העיקרית שלי עם ההזמנות באינטרנט שהרבה מוצרים חסרים וא מתגלים כחסרים אחרי שהמשלוח הגיע.

שורסל ומגה מדי פעם שולחים קופונים לקנייה באינטרנט שמכסים את עלות המשלוח.
🕒 פורסם בתאריך: 21/07/2017 09:39
למה? אין לך דמי משלוח? לי לפחות הם יקרים יותר מעלות הנסיעה.

קשה לי להאמין שלא יהיו אבל מסכימה שזה קונספט מיושן. הבעיה היא שהתנהלות הספקים באינטרנט בארץ מאד לא בוגרת ודי גרידית.

אני מתכוונת לא רק לגבי ספקי מזון. הלוואות P2P הן קונספט מעולה אבל במתכונת הנוכחית הן בין גרוע לבסדר. על מעולה אין מה לדבר.

גם לגבי תכנון חופשות בחו"ל (שנים שאני עושה את זה לבד דרך האינטרנט, עוד לפני כל הבוקינג ומנועי הטיסות), עובדה שסוכנויות הנסיעות לא עברו מהעולם. המון אנשים בארץ לא יודעים אנגלית ו/או לא יודעים להשתמש היטב באינטרנט ומעדיפים שמישהו אחר יעשה את העבודה במקומם גם אם זה עולה יותר (כמוך, למשל, בנושא קניית המזון).

מה שכן, אין ספק שזה יותר אקולוגי כשמשאית אחת מחלקת מזון להרבה דירות במקום המכוניות של כל הדיירים.
🕒 פורסם בתאריך: 21/07/2017 13:51
דמי הליקוט והמשלוח הם 30₪. הליקוט עצמו עולה 12₪, כך שאפשר להניח שעלות המשלוח היא 18₪. רכב עולה בערך 1-2₪ לק''מ (בחישוב שנתי), אז אם נסעת 5-9 ק''מ לסופר הלוך וחזור עלות המשלוח התקזזה.

אבל העלות האמיתית היא הזמן שלך - כשאני עושה קניות בעצמי ה"ליקוט" והתור לוקחים לי בערך 45 דקות. זה די מדהים בעיניי שהסופר יודע לבצע את אותה מטלה ב-12₪. זה בעצם אומר שכשאני הולך לסופר אני עובד עבור עצמי בהרבה פחות משכר מינימום.

באופן כללי אני מסכים, אבל שירות הלקוחות של ספקיות המזון באינטרנט הוא טוב ביחס לארץ, ואפילו סביר ביחס לחו''ל. למשל, אם קיבלתי משהו שגוי או מוצרים טריים במצב לא טוב, אני מתקשר ומיד מזכים אותי בלי לשאול שאלות.
🕒 פורסם בתאריך: 24/07/2017 08:50
משתדלת להזמין כמה שיותר מהאינטרנט. יש להם פאשלות מדי פעם זה נכון אבל יש בזה נוחות עצומה ובסופו של דבר זה חוסך לי כסף וזמן.

ההשוואת מחירים הרבה יותר פשוטה וקלה באינטרנט

למצוא מוצרים זה ממש פשוט

יש מבצעים שהם רק באינטרנט

בכל שלב אני רואה בדיוק מה הסכום הכולל של העגלה

קל מאוד להוריד מוצרים שלא רוצים

משתמשת בעיקר בשופרסל כי אני תמיד נזכרת ברגע האחרון והם היחידים שיש להם משלוחים מהרגע להרגע אבל השירות שלהם טוב ואם משהו חסר הם מתקשרים להגיד כך שלפחות אני יודעת שצריך להשלים מראש.
🕒 פורסם בתאריך: 24/07/2017 11:43
טוב לדעת, אם אחליט להשתמש. שופרסל היא הרשת שאנחנו קונים בה.

העניין שלי הוא שאני בכלל לא רוצה להשתמש ברשתות. זה הבעל שלי, שיחיה, שמעדיף לרכז את רוב הקניות במקום אחד. בתכלס- כל פעם אני מוצאת חנות נוספת ובסוף הוא כבר מוצא את עצמו הולך/נוסע לארבע חנויות נכון להיום. אז אגוזים, קפה וקיטניות בחנות אחת, בשר בחנות אחרת, השלמת קניות ומוצרים בפיקוח במכולת ליד הבית. מעניין מתי הוא ישים לב ששופרסל כבר מיותר :)
🕒 פורסם בתאריך: 24/07/2017 11:46
אני הזמנתי סופר מהאינטרנט במשך תקופה ארוכה אבל פשוט נואשתי: כל פעם לא מביאים מוצרים, מביאים מוצרים לא נכונים (מתקשרים לשאול אם זה בסדר חמאה של מותג אחר, אבל באותו זמן מביאים לי שמן מעורבב זית וקנולה במקום שמן זית שביקשתי), פשוט אי אפשר לסמוך עליהם. ונכון שתמיד זיכו אותי בדיעבד אבל זה דרש להתקשר למוקד, לתפוס אותם, להזכיר להם מה עם הזיכוי וכולי. נמאס לי. אני קונה בסופר בערך פעם בחודש, רק מה שנשמר, ואת הדברים הקטנים והירקות קונה ליד הבית אצל המכולת והירקן.
🕒 פורסם בתאריך: 24/07/2017 13:39
מאיזו רשת הזמנת?
🕒 פורסם בתאריך: 24/07/2017 14:28
ניסיתי את ויקטורי ואת יינות ביתן (אין רמי לוי באזורי ושופרסל מאד יקר). משתיהן התאכזבתי.
🕒 פורסם בתאריך: 24/07/2017 15:58
אתר המזווה. מזמין משם בתפזורת שיבולת שועל, עדשים וזרעי צ׳יה. זולים בהשוואה למה שמצאתי בסופרים הזולים במרכז (אושר עד, ויקטורי) ובכלל באינטרנט. עדיין מתעצל ללכת לשוק לוינסקי לבדוק מחירים למרות שזה מרחק הליכה מהעבודה :|