⬅ חזרה לאינדקס

חדרי כושר, התנהלות מול מתעניין.

🕒 פורסם בתאריך: 30/07/2017 16:27
החלטתי שאני רוצה להרשם לחדר כושר (אפשר לוותר על ההטפה שזה לא סולידי והכי כיף לבד בבית או בפארק).

השארתי פרטים בשני אתרי אינטרנט של רשתות חדרי כושר בישראל.

שניהם חזרו אלי, ולא אנקוב בשמות ולא במחירים בשביל שהפוסט לא ימחק.

רשת אחת - מסרה לי את כל הפרטים בטלפון. מהי העלות החודשית, דמי רישום, מדיניות ביטולים, עלות שנתית, מה נכלל בפנים - האם מנוי שכולל חוגים, האם לא. וכו'.

רשת שניה - המחיר הוא בין X-Y לא מוסרים פרטים בטלפון. ע"פ הנציג 'אני לא הייתי נרשם לפני שאני מגיע להתרשם ולכן אין מידע ללא פגישה'.

אני כנראה אהיה מנוי ברשת הראשונה.
🕒 פורסם בתאריך: 30/07/2017 17:11
תבדוק גם את מדינות העברת המנוי למשהו אחר.

בכול אופן, רצוי לבקר במקום לפני שחותמים.
🕒 פורסם בתאריך: 30/07/2017 17:36
במקרה שלי, הדרישות בסיסיות למדי. אגיע עם כ"א ובגדי אימון, וכנראה שהחתימה והאימון הראשון יהיו באותה גיחה. ברשת הראשונה אני מבין את התנאים כבר לאחר שיחת הטלפון, והם מקובלים עלי.
🕒 פורסם בתאריך: 30/07/2017 18:01
תבדוק אם מישהו מוכר מנוי ביד2.. דרך הסולידי :)
🕒 פורסם בתאריך: 30/07/2017 18:08
חייב לציין שמוכר לי הקטע הזה של לא מוסרים פרטים בטלפון וזה מאד מעצבן ואגב אין שום קשר לתבוא ותתרשם.. היתי מנוי שנה בחדר כושר מסויים הפסקתי לשנה ולאחר שנה התקשרתי לבדוק מחיר וכמובן אמרו לי בדיוק את מה שאמרו לך, מיותר לציין שזה לא עזר שאמרתי להם שהיתי מנוי ואני יודע בדיוק מה הולך שם ואין לי ממה להתרשם. כנראה פנים מול פנים יותר קל להם למכור לך את המוצר..
🕒 פורסם בתאריך: 30/07/2017 18:17
אתה אולי חושב שאני תמים, אבל אני לא. לא בקטעים האלה בכל אופן.

גם. וגם יש פה מערכת של סוכני מכירות שהפרמיה שלהם היא נגזרת מהמחיר שהם מעמיסים עליך בעבור אותו מוצר. ולכן, אף אחד לא יגיד מה המחיר כי הם לא יודעים בטלפון בכמה ישחיל אותך המוכרן. מדוע החברה חיה עם זה בשלום? כי היא צריכה לשלם מעט למתווכים כיוון שהם מתפרנסים יפה מהעמלות שמעבר למחיר ההוגן.

זה קצת כמו ענף המסעדנות שמשלמת שכר מינימום למלצר. סבבה לו כי יש לו אחלה טיפים. סבבה לה, כי עלות ההעסקה זולה. בדרך יש כל מיני מניפולציות.
🕒 פורסם בתאריך: 30/07/2017 21:11
אם ובמקרה מדובר על רשת ה*****ס, יש אפשרויות למנוי בארטר. מוכרים ביד2. יוצא חסכון יפה.
🕒 פורסם בתאריך: 31/07/2017 04:29
כשאני התעניינתי במחירי מנוי לחדר כושר, התקשרתי ל-5 חדרי כושר ואף אחד לא הסכים למסור פרטים בטלפון. לא אהבתי את הגישה שלהם ולא עשיתי מנוי באף אחד מהם.
🕒 פורסם בתאריך: 31/07/2017 09:20
קיימת רשת בשם פרופיט שמציעה מחירים אטרקטיבים, בדוק אם רלוונטי באזור מגוריך.
🕒 פורסם בתאריך: 31/07/2017 09:38
בדרך כלל, בכל תחום, מי שלא רוצה למסור מחיר בטלפון זה כי הוא יקר. הוא רוצה שתבוא ותשקיע את הזמן כי אז כבר יהיה קשה לך יותר לסרב, וגם תהיה נתון ללחצי המשווקים בשטח.
🕒 פורסם בתאריך: 31/07/2017 10:11
אני מנוי בspace fix, ב99 שקל (בתל אביב), אך זה היה מחיר הפתיחה של המכון. אם אני לא טועה, בחלק מהסניפים בתל אביב המנוי עלה ל-120-125 וב"יוקרתיים" יותר זה באזור 180.
🕒 פורסם בתאריך: 01/08/2017 12:13
תורת המשחקים + שוק ארצישראלי.
🕒 פורסם בתאריך: 01/08/2017 23:35
יצא לי לעזוב בכעס גדול שני חדרי כושר (בעצם, אותה רשת, שני סניפים שונים) פעם אחת עקב תאונת דרכים ופעם שניה בגלל שגנבו לי סלולרי מהלוקר (הנעול) ובשתי הפעמים לא קיבלתי את היחס שציפיתי.

מאז הכנתי לעצמי רשימה של שאלות לפעם הבאה (שטרם הגיעה) -

נושאים פיננסיים :

מחיר לחודש

דמי רישום

דמי ביטול

עלות הקפאה

האם מכירת \ העברת מנוי אפשרית?

ביטול או הקפאה עקב ניתוח\מצב בריאותי\מעבר דירה\טיסה לחו"ל

נושאים לבדיקה פר תחום עניין :

כמויות ומשקלים (האם אפשר להתאמן בשעת עומס) :

ראקים \כלובים

בנצ'ים

דמבלים

מוטות

פלטות

אימון יחף

יחס לשימוש ב(אבקת) מגנזיום

שעות פתיחה ועומס

חניה - עלות וכמויות פנויות

חוקים מיוחדים כלשהם (לבוש, שעות פעילות בחגים, מוזיקה, חובת שימוש במגבת וכו')

חוגים

בריכה

האם אפשר להתאמן בסניפים \ מועדונים אחרים

מקווה שעוזר.