⬅ חזרה לאינדקס

שאלה לגבי השימושיות של פפר

🕒 פורסם בתאריך: 20/02/2018 10:29
רציתי לדעת מכיוון שזאת רק אפליקציה, האם יש אפשרות למשל לשמור את ההודעות או לשמור את התנועות מהחשבון גם מחוץ לאפליקציה? כמו קובץ אקסל למשל?
🕒 פורסם בתאריך: 20/02/2018 15:13
לדעתי לא ניתן. אני לא מצאתי אפשרות כזו.

קח בחשבון שזו אפליקציה מאד פרימיטיבית.

הצוות הוא צוות צעיר ולא ממש מנוסה. תוכל לשמוע המון "סבבה" ו"אחלה"

במגע איתם אבל התשובות לא ממש פוגעות, כולל בדברים פשוטים.

אולי פעם זה יהיה שווה משהו. בנתיים סוג של צעצוע בעלות אפס.
🕒 פורסם בתאריך: 20/02/2018 15:43
הצ'ט בפפר הוא צ'ט מתמשך בחלון יחיד והמשמעות היא שניתן לגלול את כל ההודעות באותו עמוד. זה מצוין גם ויזואלית וגם מעשית: אם התנתק החיבור לרגע, לא קרה שום דבר וניתן להמשיך בצ'ט (לעומת IB למשל שבו ניתוק סוגר את ההתכתבות).

שירות הלקוחות עצמו מעולה והם ענו לי לעניין גם במקרים מסובכים.

לדעתי לא ניתן לייצא כרגע את המידע לאקסל.
🕒 פורסם בתאריך: 20/02/2018 16:06
מסכים מאד, וזה דבר מאד לא שגרתי בשירותים מהסוג הזה (שירותים פיננסיים מחוייבים ברגולציה)

חשוב אולי להוסיף שסוג החשבון הזה ממש לא מתאים לכל המקרים שקיימים, אבל אם אתם רווקים (או מנהלים חשבון באופן עצמאי גם במסגרת קשר), אין לכם שום פעילות מיוחדת בחשבון, אין לכם עניין (כרגע) במט"ח, השקעות בבורסה דרך הבנק או משכנתא דרך הבנק הזה ספציפית, עושה רושם שאין יותר מדי חסרונות...

לא, אני לא משווק אותם.

גילוי נאות - יש לי חשבון בפפר. הוא לא החשבון הראשי שלי, אני לא מתנהל ממנו, לא משלם ממנו כלום, רק נהנה מההטבות שהוא מציע מדי פעם (ריבית בחיסכון, כסף בפתיחת חשבון, כסף בהעברות ראשונות לאנשים אחרים)
🕒 פורסם בתאריך: 20/02/2018 22:14
יש כבר ממשק ווב לא מבוסס אפליקציה?
🕒 פורסם בתאריך: 25/02/2018 19:29
לא התכוונתי להעביר אליו את כל הפעילות בכל מקרה, נראה באמת שמדובר במשהו שהוא בגדר צעצוע. העניין הוא שבאמת שווה תמיד להחזיק עוד חשבון בשביל לעשות תמחור מול הבנק הראשי שלך.

לדוגמא להעביר לפפר את המשכורת ומשם לחשבונות האחרים.

תודה לעונים.