⬅ חזרה לאינדקס

נדלן ארהב - השקעה דרך SDB

🕒 פורסם בתאריך: 28/06/2015 17:28
שלום

מדובר על השקעת נדלן מגורים בארהב דרך SDB חברה שדובר עליה לא מעט בתקשורת

רציתי לשאול אם מישהו מכיר או התנסה מולם ספציפית?

ואשמח לקבל כל דעה/הכוונה או מידע חשוב בנוגע להשקעה בארהב

תודה
🕒 פורסם בתאריך: 02/03/2017 09:48
לא ממליץ להתקרב

רכשנו מספר חברים דרכם וכל חודש/חודשיים יש "תקלה" שדורשת תיקון, אחרי שיפוץ של כ20,000$ בכניסה להשקעה. מפנים אותנו ליברת הניהול בארהב לשבור את הראש ולסעיף בחוזה שמאפשר להם להוציא כל חודש כ300$ לתיקונים
🕒 פורסם בתאריך: 02/03/2017 11:24
הבדיקה שלך לא נכונה, גם אם יאמרו לך דברים בשבחי חברה זו או אחרת, זה עדיין לא הדרך הנכונה לפעול.

כדי לפעול נכון בחו"ל, צריך לפעול באמצעות הסוכנים המקומיים בדיוק כמו המשקיעים המקומיים.

שאלה שצריכה להשאל היא, האם חברה זו או אחרת משווקת נכסים גם למשקיעים מקצועיים מקומיים ? ואותה השאלה נכונה לגבי חברת הניהול שמנהלת את נכסי הלקוחות.

האם החברה שמשווקת היא זו שרוכשת את הנכס, משפצת, משכירה ומוכרת לישראלים, אם כן, בהרבה מהמקרים במחיר מעל מחיר השוק.

בנוסף חברות אלו נוהגים לגבות אלפי דולרים עבור התווך או היזמות כהגדרתם, למרות שבארה"ב המוכר משלם עמלת תיווך.

לעיתים התפתות אחר הנוחות וההתנהלות בשפה העברית יש בצידה מחיר לימוד יקר (באופן כללי, מבלי להתייחס לחברה זו או אחרת).
🕒 פורסם בתאריך: 02/03/2017 11:32
@רוני נתת טיפ חשוב. אבל זה לא בדיוק מה שאתה עושה למחייתך?
🕒 פורסם בתאריך: 02/03/2017 14:41
אני פועל בשני אופנים, מלמד השקעות גלובליות ובניית פורטפוליו נכסים, מייעץ ומלווה לקוחות במספר מיקומים בהתאם לשוק, כרגע אני פועל באנגליה וארה"ב.

אני לא מוכר נכסים, אלא רק מסייע בתהליך הרכישה הניהול... למשך כשנה ממועד רכישת הנכס.
🕒 פורסם בתאריך: 02/03/2017 15:38
חשבתי שזה גם מה שSDB עושים - מוצאים נכסים עבור לקוחות
🕒 פורסם בתאריך: 02/03/2017 16:26
לא התעמקתי בדיוק מה הם עושים יתכן שאתה צודק, הרושם שלי שמדובר ביותר מזה, בנוסף ראיתי פרסומים שלהם על פרויקטים בניו יורק במבנה של קרן.

אני חושב שהם מאוד מוכשרים.
🕒 פורסם בתאריך: 03/03/2017 20:12
בשיווק בעיקר.
🕒 פורסם בתאריך: 04/03/2017 14:17
אני חושב שהסוד להצלחה בארה''ב או לא לרכוש נכסים מוכנים דרך חברות כי את הסיבוב כבר עושים עלייך. אני מציע לך לעבוד ללבד וללמוד את השוק או להתחבר עם אנשים שילוו אותך בתהליך

בהצלחה