⬅ חזרה לאינדקס

המלצה לקורס

🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2019 01:17
מצטערת מראש על ה redundancy, מניחה שזה נושא שעלה לא מעט, ובכל זאת..

נהנית מהבלוג ומתחברת מאוד לתפיסה הכללית, אך מתקשה להבין אחוז גבוהה מאוד מהתוכן בעצמי.

למרות שהבלוג כביכול מיועד גם ל"מתחילים" ללא רקע פיננסי, זו לא התחושה.

בגלל שבאמת חשוב לי לפתח בקיאות בנושא, תוהה אם יש למישהו המלצה לקורס פרונטלי/אונליין כלשהו שמנגיש מידע דומה?

אני יודעת שהמשקיעה לא דוגלת בצרכנות מסוג שכזה, אבל קצת היתאשתי ;)
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2019 04:32
קורס פורום המשקיעה.

חינם,

רלוונטי,

כל שאלה שתשאלי תקבלי עלייה תשובה,

ואת לא צריכה לזוז מהספה.
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2019 06:39
אין לי המלצה לקורס פרונטאלי (אני עברתי את שלי כי זכיתי להכיר מישהו שהסכים ללמד אותי) אבל אני לא מסכים בכלל עם @Modric19 .

בפורום את תמצאי המון טענות על "עובדות" שאם תחפרי בגוגל תגלי שהן במקרה הטוב עיוות של המציאות ובמקרה הרע המצאות של אנשים שחוזרים עליהן מספיק פעמים בשביל שהן יישמעו "נכונות".

ההמלצה שלי היא לחקור כל דבר שאת נחשפת אליו ולהגיע למסקנות שלך לבד.
🕒 פורסם בתאריך: 21/08/2019 12:01
המון טענות = פחות מ10 ~

המצאות של אנשים = אנשים שחושבים אחרת ממך

חוץ מזה שהיהירות נוטפת מכל הודעה שלך למרות שאתה טירון ירוק בשוק.
🕒 פורסם בתאריך: 22/08/2019 11:56
אני פחות סובל פה (שלא לומר נהנה פה) מ @adams , אבל אני מסכים עם המשפט האחרון שלו ש

כן יש פה איזה אקו צ'יימבר בפורום שחוזרים על אותן טענות ויש קונצנזוס שאם מנסים לאתגר אותו נתקלים בחומה בצורה. יש המון דברים טובים ונכונים, ויש גם טעויות נגררות שאנשים קוראים בהודעה אחת וכותבים באחרת. היות שזה הכסף שלך ורק את תשאי בתוצאות ההתנהלות הפיננסית שלך וההשקעה שלך, מציע לך לקרוא ביותר ממקור אחד.

גילוי נאות: קורא רק פה פחות או יותר ;-)

אני לא מאמין בקורסים לדברים האלה כי נראה לי בזבוז של כסף, אבל דיברתי השבוע עם מישהו שעושה "קורס בהתנהלות פיננסית" בתל אביב אצל איזה מישהו. היא ממש מרוצה ממנו, אם את רוצה אברר איתה את השם.

אישית אני לא מבין את היומרה, לא הייתי פותח קורס להתנהלות פיננסית בחיים ולא כי אני חושב שיש לו יותר ידע מלי.
🕒 פורסם בתאריך: 22/08/2019 22:54
המצאות של אנשים = דברים שאנשים אומרים אבל לא עומדים במבחן הנתונים ההיסטוריים שהתקבלו במציאות

אתה יכול לקרוא לזה "אנשים שחושבים אחרת" אם מתחשק לך.