🕒 פורסם בתאריך: 14/11/2019 22:15
שלום !
אני טוביה, בן 19. אשמח לקרוא את דעתכם והמלצותיכם
אני די חדש באתר, קורא מדי פעם, בצורה אקראית. מאוד רוצה להשקיע.
ראשית, כדי למנוע פיחות בערך , אבל כמובן, גם על מנת להגדיל את הסכום (אין לי סכום מוגדר שאני שואף אליו...).
הנתונים :
כאמור, צעיר, כך שיש טווח ארוך להשקעה.
בנוסף, אני חסכן , הוצאת כספים מיותרת ממש שורפת את ליבי, אני מתקשה לראות אנשים מבזבזים את כל הכסף שממש עכשיו הם הרוויחו...
זה אומר שאני כמעט ולא חוטא במותרות, לא מסתובב בקניונים ומסעדה זה לגמרי מקום חריג...
רוב הכסף שהרווחתי( עבודות בחופשים), נאגר ונצבר ולא בוזבז - *כרגע יש לי כ85,000 שקלים*.
אז אני מאוד רוצה להשקיע, אבל אני לא יודע איך להתחיל.
כן אני יודע לדקלם, השקעה פסיבית, קרנות מחקות, תמהיל מאוזן...
אבל איך מתחילים בפועל?
אני לא יודע לנתח נתונים, אני לא מבין בזה!
אולי להשקיע בוידאה וכדומה? שזה פשוט וקל, אבל חבל על דמי הניהול ועוד...
אה, ואני גם מפחד שאולי זה לא הזמן הנכון להתחיל להשקיע, זאת עקב הקריסה האמריקאית הגדולה שכולם מצפים לה(לא מבין בזה יותר מדי, ואני יודע למי ניתנה הנבואה, אבל חבר טוען שיש אינספור סימנים המתריעים על התמוטטות ...).
בקשר לסיכון : בגלל שאני חס על כל בזבוז של כסף, אז גם הפסד יכאיב לי מאוד.
מה שכן, סולידיות יתר פירושה אי רווח... ובנוסף, הרי לטווח הארוך אפשר לומר שאין סיכון, הנפילה של היום היא תחילת הנסיקה של המחר...
אשמח לעזרתם, תודה רבה!!!
אני טוביה, בן 19. אשמח לקרוא את דעתכם והמלצותיכם
אני די חדש באתר, קורא מדי פעם, בצורה אקראית. מאוד רוצה להשקיע.
ראשית, כדי למנוע פיחות בערך , אבל כמובן, גם על מנת להגדיל את הסכום (אין לי סכום מוגדר שאני שואף אליו...).
הנתונים :
כאמור, צעיר, כך שיש טווח ארוך להשקעה.
בנוסף, אני חסכן , הוצאת כספים מיותרת ממש שורפת את ליבי, אני מתקשה לראות אנשים מבזבזים את כל הכסף שממש עכשיו הם הרוויחו...
זה אומר שאני כמעט ולא חוטא במותרות, לא מסתובב בקניונים ומסעדה זה לגמרי מקום חריג...
רוב הכסף שהרווחתי( עבודות בחופשים), נאגר ונצבר ולא בוזבז - *כרגע יש לי כ85,000 שקלים*.
אז אני מאוד רוצה להשקיע, אבל אני לא יודע איך להתחיל.
כן אני יודע לדקלם, השקעה פסיבית, קרנות מחקות, תמהיל מאוזן...
אבל איך מתחילים בפועל?
אני לא יודע לנתח נתונים, אני לא מבין בזה!
אולי להשקיע בוידאה וכדומה? שזה פשוט וקל, אבל חבל על דמי הניהול ועוד...
אה, ואני גם מפחד שאולי זה לא הזמן הנכון להתחיל להשקיע, זאת עקב הקריסה האמריקאית הגדולה שכולם מצפים לה(לא מבין בזה יותר מדי, ואני יודע למי ניתנה הנבואה, אבל חבר טוען שיש אינספור סימנים המתריעים על התמוטטות ...).
בקשר לסיכון : בגלל שאני חס על כל בזבוז של כסף, אז גם הפסד יכאיב לי מאוד.
מה שכן, סולידיות יתר פירושה אי רווח... ובנוסף, הרי לטווח הארוך אפשר לומר שאין סיכון, הנפילה של היום היא תחילת הנסיקה של המחר...
אשמח לעזרתם, תודה רבה!!!