⬅ חזרה לאינדקס

אזור מומלץ לשכור דירה מרווחת בזול

🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2020 00:50
שלום לכולם,

אחרי תקופה לא קצרה שבה חסכתי כמעט 100% מההכנסה ע"י זה שהמשכתי לגור עם ההורים על חשבונם, בעקבות הקורונה והצפיפות שנוצרה בבית החלטתי שהגיע הזמן לעבור. אני מחפש דירה מרווחת וזולה שגם לא רחוקה מידי מהמרכז, ורציתי לשמוע אם יש לכם המלצות לאזורים טובים.

המרווח חשוב לי (מקום לחדר עבודה ייעודי) כי זה יעזור לי להתרכז בעיסוקיי ואני מבלה בכל מקרה את רוב הזמן בבית (גם לא בשגרת קורונה, עובד מהבית בעיקר) ככה שמבחינתי הדירה היא לא רק מקום לישון בו בסוף היום, לכן אני מוכן להשקיע בה עוד כסף כדי לחיות טוב.

לא רחוקה מידי מהמרכז כי בשגרה (לא קורונה) אני צריך להגיע פעם בשבוע לתל אביב, ויכול להיות שהתדירות תעלה קצת בעתיד.

בנתיים מה שעלה לי בחיפושים ויכול להתאים זה חדרה ואשקלון, כאשר אני מעדיף את חדרה. יש לכם עוד הצעות רלוונטיות? מעדיף לשקול כמה שיותר אופציות מעניינות.

אני מתכנן להוציא סביבות 2500 על שכר דירה וסביבות 1500 הוצאות הכרחיות כמו ארנונה, מים, חשמל, מזון וכו'.

תודה מראש לעונים.
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2020 04:40
חשבת על דירת שותפים?
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2020 05:30
ברוך הבא!

אם אתה מתכנן לגור לבד, מה זה משנה לך אם זה מרווח? אתה יכול לבנות פינת עבודה גם בחדר שינה או בסלון.

ביד2 אני רואה לא מעט דירות בסכום הזה באזור המרכז, כולל בת-ים/חולון, קרית אונו, רמת גן וכן הלאה. איפה חיפשת?
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2020 10:27
האמת זה תלוי במה אתה מחפש שיהיה באזור המגורים שלך ויכולת הניוד שלך (רכב, אופנים, ברגל , תחבורה ציבורית...)

כנל אם אתה מחפש משהו מרכזי כמו עיר עם מקומות בילוי , פאבים, מרכזי קניות או משהו יותר רגוע עם יותר ירוק כמו מושב..

בגדול נשמע שמה שמתאים לך זה יחידת דיור שלרוב המחירים הם עד/ סביב ה3000 אלף שקל ואתה מקבל יחידה לרוב מרווחת כולל מטבח סלון חדר שינה/ עבודה וכו היתרון ביחידות דיור הוא שהם כוללת לפעמים את כל התשלומים הקטנים של דירות שמורידות כאב ראש וכסף

אתה יכול למצוא יחידות דיור שכוללת: ארנונה, מים, ועד בית, אינטרנט וכו

ואז ההוצאות הכרחיות יורדות

אם הגעת עד חדרה אז הייתי ממליץ לך לחפש עוד 4 מקומות באזור

1. אור עקיבא - צמוד לחדרה, קצת יותר זול ויותר קל להגיע לים בקיסריה (חיסרון אין רכבת)

2. בנימינה - קצת יותר רחוק, יותר יקר, מאוד ירוק ופסטורלי, אבל יש תחנת רכבת עם רכבת ישירה לתל אביב אז חוסך זמן נסיעה

3. פרדס חנה - אותו מרחק, אפילו לתל אביב יותר קרוב אם נוסעים על 6, יותר יקר קצת, אבל יש הרבה יחידות דיור, אזור מאוד ירוק ועדין יחסית מרכזי עם מקומות בילוי סופרים וכו ויש תחנת רכבת

4. חריש - עיר חדשה, מאוד זולה - אפשר ב3000 להשכיר דירה 5 חדרים חדשה, עדין מתפחת ועדין חלקית בבניה, קשה קצת לצאת ממנה ללא רכב אבל בהחלט זול ומעניין ועם רכב זה די קרוב למרכז על כביש 6

5. מושבים באזור הזה ובכלל - אתה יכול למצוא יחידות דיור בכל המושבים באזור במחירים דומים היתרון הוא שזה לרוב יחידות נפרדות עם גינה ענקית הרבה שקט ומרחב וירוק, החיסרון הוא שלרוב ללא רכב קצת קשה להתנייד כי התחבורה הציבורית יחסית דלה
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2020 11:47
שומרון, קרוב למרכז, מחירים זולים יחסית, איכות חיים, חובה רכב או שוו"ע.

לגבי העניין הבטחוני, זה אתה צריך לעשות את השיקולים שלך.
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2020 12:23
תבדוק גם בראשון לציון.

עיר נחמדה שקל להתנייד בה באופניים / תחב"צ