🕒 פורסם בתאריך: 26/11/2020 17:11
עריכה: אין קשר לתקלה, מישהו קנה בלימיט גבוה מדיי.
אז במקרה ראיתי ידיעה שהייתה תקלה בבורסה בארץ בה המדדים השתוללו למשל ת"א 100 וכו'.
הלכתי לבדוק, ואני רואה שבCSPX של בלקרוק בארץ, אכן היה ספייק (בשאר הקרנות הפחות נסחרות דווקא לא).
זו לא פעם ראשונה, לפני כחצי שנה+ בערך אני זוכר משהו דומה, וזה יכול להוות הפסד כספי גדול אם קונים בהרבה כסף.
צריך תמיד לבדוק טוב שלא קונים במחיר גבוהה מדיי (הספייק לא עלה בבת אחת, כפי שניתן לראות זה היה בכמה שלבים, לפי המוקף באדום).
מה שמעניין אותי, זה האם זה קרה בגלל שמישהו קנה הרבה יח' בפקודת מרקט וזה פשוט קנה לו את הפקודות היקרות בספר הפקודות או שבאמת היה כאן באג או משהו? האם זה קורה גם בבורסות גדולות כמו לונדון?.
מעניין אם זו הסיבה:
תגובת הבורסה:
"בשל תקלה טכנית, התנתקה בשעה 15:36 מערכת הפצת המידע של הרצף ("ספיידר"). המערכת התחברה מחדש לאחר כמה דקות. מערכות המסחר המשיכו לפעול כל העת כרגיל וההתנתקות לא השפיעה עליהן"
{
"lightbox_close": "Close",
"lightbox_next": "Next",
"lightbox_previous": "Previous",
"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",
"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",
"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",
"lightbox_full_screen": "Full screen",
"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",
"lightbox_download": "Download",
"lightbox_share": "Share",
"lightbox_zoom": "Zoom",
"lightbox_new_window": "New window",
"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"
}
אז במקרה ראיתי ידיעה שהייתה תקלה בבורסה בארץ בה המדדים השתוללו למשל ת"א 100 וכו'.
הלכתי לבדוק, ואני רואה שבCSPX של בלקרוק בארץ, אכן היה ספייק (בשאר הקרנות הפחות נסחרות דווקא לא).
זו לא פעם ראשונה, לפני כחצי שנה+ בערך אני זוכר משהו דומה, וזה יכול להוות הפסד כספי גדול אם קונים בהרבה כסף.
צריך תמיד לבדוק טוב שלא קונים במחיר גבוהה מדיי (הספייק לא עלה בבת אחת, כפי שניתן לראות זה היה בכמה שלבים, לפי המוקף באדום).
מה שמעניין אותי, זה האם זה קרה בגלל שמישהו קנה הרבה יח' בפקודת מרקט וזה פשוט קנה לו את הפקודות היקרות בספר הפקודות או שבאמת היה כאן באג או משהו? האם זה קורה גם בבורסות גדולות כמו לונדון?.
מעניין אם זו הסיבה:
תגובת הבורסה:
"בשל תקלה טכנית, התנתקה בשעה 15:36 מערכת הפצת המידע של הרצף ("ספיידר"). המערכת התחברה מחדש לאחר כמה דקות. מערכות המסחר המשיכו לפעול כל העת כרגיל וההתנתקות לא השפיעה עליהן"
{
"lightbox_close": "Close",
"lightbox_next": "Next",
"lightbox_previous": "Previous",
"lightbox_error": "The requested content cannot be loaded. Please try again later.",
"lightbox_start_slideshow": "Start slideshow",
"lightbox_stop_slideshow": "Stop slideshow",
"lightbox_full_screen": "Full screen",
"lightbox_thumbnails": "Thumbnails",
"lightbox_download": "Download",
"lightbox_share": "Share",
"lightbox_zoom": "Zoom",
"lightbox_new_window": "New window",
"lightbox_toggle_sidebar": "Toggle sidebar"
}