⬅ חזרה לאינדקס

קבוצת גיל אורלי

🕒 פורסם בתאריך: 13/03/2016 18:26
האם מישהו מהמשקעים עבר את הקורס סוד הכסף של קבוצת גיל אורלי .והאם זה עזר ביצרת נכסים בכלל ובשוק ההון בפרט ??
🕒 פורסם בתאריך: 13/03/2016 19:30
מסרטון שלו שנחשפתי אליו בעבר, זה היה נראה שהוא בעיקר תירגם לעברית תכנים מ"אבא עשיר אבא עני". לא שזה רע בהכרח, ואולי יש לו עוד הרבה להציע מעבר למה שהיה באותו סרטון.
🕒 פורסם בתאריך: 13/03/2016 21:31
לא מכיר אותו, אבל משהו במה שהוא כותב, בווייב שלו, מייצר כל כך הרבה אנטיגוניזם בתגובות טוקבקים

די דומה לתגובות ארסיות שכותבים לדורין בבלוג, אבל הוא מקבל את זה ממש קיצוני
🕒 פורסם בתאריך: 14/03/2016 07:22
אין לי היכרות אישית עם גיל, בגדול אני די מזדהה עם הדרך שהוא מציע, חשוב להתחבר אליו במידה ורוצים ללמוד את הקורס. לגבי המשמיצים יתכן ונוח להם להשמיץ מאשר לעשות את השינוי. כדי להרגיש בנוח מומלץ לבחור מנטור שעשה את מה שהוא מלמד באופן תיאורטי כמו שנעדיף מאמן כושר אישי עם קוביות בבטן.
🕒 פורסם בתאריך: 14/03/2016 07:35
לפי האינטרנט חברת הצקאפ הפיננסי והליווי שלו פשטה רגל ב 2014
🕒 פורסם בתאריך: 14/03/2016 07:42
איזה רוע. רוע.

רק לרוץ ולחפש דברים רעים באינטרנט... למה אתה לא מוכן לנסות להאמין?

תחשוב כמו בן דב וטאו, תחשוב חיובי, תמשיך איתו הלאה לאורנג'.

ROTFLMAO
🕒 פורסם בתאריך: 14/03/2016 11:27
זה תקף גם לתשובה, דנקנר ואמיר ברמלי?

/סרקסטי
🕒 פורסם בתאריך: 14/03/2016 11:44
ברור.
🕒 פורסם בתאריך: 14/03/2016 12:29
אני עוקבת אחריו כבר כמה שנים, עוד מתקופתו בחברת "יבולים" שכאמור פשטה את הרגל.

הוא מנחה מעולה בעיניי ויש לו ידע וניסיון גדול מאוד.

לפי הבנתי הוא קודם כל עושה אימון פסיכולוגי סטייל אבא עשיר אבא עני, עמודת נכסים והתחייבויות, אפשרויות הגדלת ההכנסה (כמו מסחר מקוון בebay, פרסומות בגוגל, בעלות על מכונות אוטומטיות וכו), חסכון והצבת מטרות ויעדים להשקעה בנדל"ן מניב. יש לו כל מני סימולציות שהוא פיתח על מצב פיננסי וכל מני מחשבונים נוספים.

למען האמת גם אני חשבתי להצטרף פעם לקורס (הוא כותב בצורה משכנעת כאילו יש לו איזה סוד שאף אחד לא יודע).

הייתי שמחה לשמוע חוות דעת של מישהו שהיה בקורס ויש לו את הידע של אנשי הפורום...האם זה באמת חידש/תרם?

אני באופן אישי מבינה כבר טוב מאוד את חשיבות החסכון והשקעה, לא מעוניינת להתפזר מבחינת מקורות הכנסה כרגע, חוסכת כ50% מהמשכורת ולא מעונייינת בדירה כהשקעה אלא השקעה פסיבית בשוק ההון. אלו היו השיקולים שלי בכל אופן לא להצטרף לקורס אבל שוב לא עשיתי אותו, זו הערכתי בלבד.
🕒 פורסם בתאריך: 15/03/2016 04:34
האם גיל אורלי הוא עצמאי כלכלית ללא תלות בשכר מעבודה ? אין לי מענה לשאלה זו ( גם אם התשובה לשאלה זו שלילית זה עדיין לא פוסל אותו, אך אני מעדיף כמנטורים את אלו שעשו את מה שהם מלמדים), במהלך השנים במסע שעברתי את הידע המשמעותי קיבלתי ממשקיעי נדל"ן בחו"ל שעשו את זה, דיברו על עובדות מתוך נסיון, הם אלו שעזרו ברגעים פחות טובים להאמין ולהתמיד בדרך.
🕒 פורסם בתאריך: 15/03/2016 07:30
1+

מסכים איתך לחלוטין :-)
🕒 פורסם בתאריך: 05/09/2016 22:48
נראה שמישהו מריץ קמפיין אפילייט אגרסיבי לטובת הקורס הזה, שבמסגרתו אנשים מתגומלים עבור הפניית נרשמים. מחקתי וחסמתי כבר 3 משתמשים שנרשמו במיוחד וניסו לנצל שרשור זה. במיוחד הטריד אותי לגלות שב-URL של הרפרנס כתוב "hasolidit", כאילו שהוחלט "להתלבש" במיוחד על האתר שלי. בהתאם למדיניות הפורום - לא נותנת לזה יד. במאמר מוסגר אציין שלשלם כסף כדי ללמוד על כסף זה, איך נאמר בעדינות, מהלך אנטי-סולידי.

ננעל לצמיתות.