⬅ חזרה לאינדקס

פרויקטים של חברת אאורה בחדרה דרך הייטקזון

🕒 פורסם בתאריך: 30/09/2021 09:36
שלום,

האם יצא למישהו לבדוק את הפרוייקטים של חברת אאורה המוצעים דרך הייטקזון?

חבר מעוניין שאעזור לו להשקיע, ועל פניו הפרויקטים בחדרה יכולים להתאים. יש אחד בלב העיר, סמוך לתחנה המרכזית, שלא ברור לי מה יעלה בגורלה (שנים שמתכוונים לפנות אותה). אחד נוסף בדניה (הם משווקים אותו בתור בית אליעזר). טרם דיברנו עם נציג המכירות, אז לא ידועים לי המחירים והזמינות, אלא רק מחיר מינימלי ל-5 חדרים שמופיע באתר. מהסתכלות במדלן, נראה שיש דירות יד 2 במחירים נמוכים יותר מהמחיר ״אחרי הנחה״ סביב הפרויקט בדניה. בלב העיר אין הרבה דירות להשוות אליהן, אבל יש פרויקט סמוך של אפרידר שנראה בשלבים מתקדמים יותר, עם מחירים דומים. השוק נורא דינמי כעת, ואני לא עוסק בתחום, אז קשה לי להבין אם יש באמת הנחה.
🕒 פורסם בתאריך: 03/10/2021 00:12
@לארוצה

עיינתי בפרוייקטים השונים, בדגש על אזור ר"ג גבעתיים שנראים רלוונטיים (וגם רמת אביב ג' - אלא שהמחיר מטורף !!)

ככלל מדובר בדירות קטנות, אני לא יודע כמה באמת המחיר מתחת למחיר השוק, קרי עד כמה המועדון הזה "חזק" נניח בהשוואה למועדון "חבר".

לגבי חדרה, אני לא מבין באזור זה, משכך לא יודע להתייחס לפרוייקט המוצע.
🕒 פורסם בתאריך: 03/10/2021 13:29
הייטקזון זה מועדון צרכניסטי שקל להיכנס והוא לרוב כולל אנשים עם הכנסות גבוהות.

נשמע כמו נטו טריק שיווקי למשוך אנשים ממקומות שונים בלי באמת קשר להייטקזון עצמם. סתם מתווך.
🕒 פורסם בתאריך: 04/10/2021 20:59
המועדון הכי מיותר שקיים, תוכל להשיג מחיר טוב יותר בעצמך כנראה.
🕒 פורסם בתאריך: 05/10/2021 07:30
אין שום קיצור דרך, למחקר שוק.
🕒 פורסם בתאריך: 05/10/2021 14:03
יש להם הטבות משתלמות כגון חיוב של עסקאות מט"ח בעמלה של %1 לעומת %2.8 בכרטיסי אשראי אחרים

ומי שמגהץ בדולרים בסכומים זה יכול להיות חסכון משמעותי
🕒 פורסם בתאריך: 05/10/2021 14:16
גם כרטיס האשראי של I need it נותן עמלת המרה של 1% והוא פתוח לכולם (וכמובן ללא עלות חודשית ללא הגבלת זמן).
🕒 פורסם בתאריך: 05/10/2021 14:34
בבקשה לא לחטוף את השרשור. יש מספר דיונים בהטבות כרטיסי אשראי..
🕒 פורסם בתאריך: 05/10/2021 19:18
זו הייתה הערה רלוונטית לטיב המועדון לדעתי