⬅ חזרה לאינדקס

קצת מבולבלת מעניין אינטראקטיב ישראל

🕒 פורסם בתאריך: 26/04/2022 07:56
התחלתי בתהליך פתיחת חשבון בIB דרך אינטראקטיב ישראל (עוד לא אושר. אני אזרחית ארה"ב) כי מבדיקה שעשיתי לפני די הרבה זמן (מעל שנה) הבנתי שנוח לפתוח דרכם בגלל עניין המט"ח.

הכסף שמיועד להשקעה גם ככה כבר בדולרים, יש איזושהי סיבה להמשיך איתם? יש סיבה להפסיק את התהליך?

אני משלמת עמלות כלשהן מעבר להמרות מט"ח?

הרי החשבון הוא בIB והכסף בIB, לא? אז אם הם פתחו חשבון, אני לא יכולה פשוט להמשיך עם IB ישירות ונניח להעביר ישירות אליהם כסף?

אשמח לקצת סדר(:

ואם זה משנה מטרת החשבון היא מסחר באופציות כך שאצטרך ייעוץ מס ואם המסחר דרכם יכול לסייע בזה איכשהו כן ארצה לקחת בחשבון..
🕒 פורסם בתאריך: 26/04/2022 08:00
IB תומכים בשקלים, לא משנה אם פתחת ישירות או דרך מתווך.

IB ישראל לא נותנים יעוץ מס, בטח שלא לאמריקאים.
🕒 פורסם בתאריך: 26/04/2022 08:34
אוקיי אז בעצם עשיתי שטות שהצטרפתי דרכם..

וסתם כהתעניינות, מה שאני לא מבינה זה למה אני חייבת לקיים דרכם את המסחר אם החשבון הוא של IB - איך הם כמתווכחים באים לידי ביטוי ב"יחסים שלי" עם IB? מדובר בהגדרה אצל IB? למה אני צריכה בכלל את האישור ש אינטראקטיב ישראל לשנות את החשבון? (או לחילופין לפתוח חשבון חדש..).

אני תוהה מה יהיה יותר מהיר, להפסיק את התהליך ולפתוח חשבון חדש או לחכות שיאושר החשבון דרך א"א ואז לבקש מהם יפה שישחררו אותי לדרכי..
🕒 פורסם בתאריך: 26/04/2022 11:02
לא נורא, את עדיין יכולה לפתוח חשבון חדש ישירות ב IB ולהעביר אליו את כל הנכסים.

אם פתחת דרכם אז זה מוגדר חשבון של המתווך.

זה אומר שאת משלמת את העמלות לפי התעריפון של המתווך (שהוא הרבה יותר גבוה מהעמלות בעבודה ישירה), זה אומר שאת משלמת ריבית לפי התעריפון של המתווך וזה אומר שלמתוןך יש גישה לחשבון שלך.

בשביל לשנות את צריכה את אישורם כי זה חשבון שלהם (או דרכם)

בשביל לפתוח חשבון חדש את לא צריכה אישור מהם

לפתוח אחד חדש.

נדירים המקרים שהם הסכימו לשחרר אנשים. רוב האנשים שעברו מאינטר ישראל לחשבון ישיר ב IB פשוט פתחו חשבון חדש והעבירו לשם את כל הנכסים
🕒 פורסם בתאריך: 26/04/2022 13:36
תודה רבה! (: