⬅ חזור לעמוד הקודם
א

אבי123

פעיל במערכת החל מ- 1/2/21
23
סך הכל הודעות
0
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: עבודה מחו"ל עבור מעסיק ישראלי
🕒 14/09/2024 07:58
תודה חברים!...
🕒 13/09/2024 13:41
היי, תודה על התגובה, כנראה שיותר מחצי שנה תוכל בבקשה לפרט בקצרה? בעיות מבחינת המעסיק, או בעיות מבחינתי (למשל שאצטרך לפעול מול מס הכנסה בעצמי) ? אתה בטוח בזה? ראיתי ברדיט את התשובה הזאת: Yes. It isn’t mandatory for foreign nationals working in the Philippines whose employers are located abroad, ...
🕒 13/09/2024 13:08
היי חברים, שאלה שקשורה ברובה למס, אך לא רק, מקווה שבחרתי בפורום הנכון. אני חושב לעבור לחו"ל לתקופה (לא בהכרח רילוקיישן), לפיליפינים. נניח שאני עובד עבור חברה ישראלית בתפקיד שהוא לגמרי מרחוק, בלי שום צורך להגיע למשרד (והחברה מעסיקה ברגיל ישראלים שגרים בישראל) - במידה וארצה לבצע את אותו התפקיד מהפיל...
באשכול: הגשת טופס 1325 למס הכנסה בתור סוחר יומי
🕒 14/03/2022 23:20
בשמחה!...
🕒 14/03/2022 05:30
היי סליחה, רק עכשיו אני רואה את ההודעה אם זה עדיין רלוונטי לך - הם לא דרשו, אבל עוד לא הלכתי אליהם, אז לא סגור על זה בוודאות...
באשכול: שאלה בקשר לאתר פייבר
🕒 14/03/2022 05:28
היי חברים, לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה, כי זה לא קשור ישירות למס, אבל ראיתי שיש כאן אנשים שמוכרים בפייבר. רציתי לשאול, איך אתם מושכים את הכסף? ראיתי שאפשר דרך פייפאל ויש עוד כמה אפשרויות שאני לא מכיר, מה הדרך הכי נוחה ועם הכי פחות עמלות? תודה רבה!...
🕒 14/03/2021 19:25
אני עדיין מתחיל בזה אבל אני יכול להגיד לכם שבברוקר הישראלי שנרשמתי אליו קיבלתי מערכת מאוד לא מתקדמת שטובה לסוחרים פאסיביים וכמובן שעם עמלות בשמיים, ולכן עברתי לIB ואני משתמש במערכת TWS שמאוד נוחה למסחר אקטיבי כי אפשר לבצע פעולות מאוד מהר ועם hot keys וגם IB נוטים לתת fills יותר טובים לגבי ה90 אחוז ...
🕒 14/03/2021 00:29
אתה מתכוון מבחינת מס הכנסה או באופן כללי? בגדול מסחר יומי זה לקנות ולמכור באותו יום, ומי שעושה את זה עושה מינימום 3 קנייה/מכירה בשבוע לפי החוק בארצות הברית לפחות, אבל בפועל עושים גם עשרות ואפילו מאות ביום...
🕒 12/03/2021 11:47
היי חברים, פתחתי חשבון אצל ברוקר זר (IB) כך שאצטרך לדווח על הפעולות שלי למס הכנסה בעצמי. אני מתכוון לעשות מסחר יומי, הרבה קניות ומכירות ביום, והבנתי שיש להגיש למס הכנסה טופס 1325 שמרכז את כל המכירות שביצעתי. אני תוהה איך ניתן בכלל למלא טופס כזה כשיש כל כך הרבה מכירות ביום, זה עלול להגיע לאלפי אם ...