⬅ חזור לעמוד הקודם
א
אדיר99
פעיל במערכת החל מ- 2/4/19
הודעות אחרונות מתוך המסד
באשכול: תחילתו של מסע של יליד 99'
🕒 22/09/2022 10:06
תודה רבה על המענה המפורט!
לא ידעתי על אחוזי הקבלה הנמוכים למשרדי הייעוץ הגדולים. זה קצת מוציא את הרוח מהמפרשים, אבל אני כנראה פשוט אגיש קורות חיים ואם אני אתקבל אז אני אתקבל.
אני אשמח אם תוכל להבהיר שני דברים שהעלית:
1. כשאתה מתכוון ל'הייטק', מן הסתם יש המון תפקידים בחברות טכנולוגיה ישראליות. ...
🕒 19/09/2022 10:16
שלום לכולם,
עדכון לקראת סוף השנה הראשונה שלי באוניברסיטה. חופשת סמסטר ויש זמן.
אני בן 23. השתחררתי מהצבא בגיל 22 אחרי שירות משעמם ביותר ותוך 4 חודשים מצאתי את עצמי בלימודים אקדמיים. ביליתי חודשיים באירופה במסע בין הוסטלים וערי בירה ובזבזתי עליו את כל מענק השחרור שלי. אני כיום לומד משפטים-כלכלה ב...
באשכול: מלכודת מס רווחי הון מניות מוצלחות
🕒 13/03/2021 18:29
תודה לכולם על התשובות!
אני מאמין בחברות האלה לטווח הארוך, פשוט הם כרגע חלק ניכר מהתיק שלי בגלל ההצלחה הפנומנלית שלהם, וחשבתי אולי להחזיר אותם למקום קצת יותר קטן מסך ההשקעות שלי, כי יש סיכוי די משמעותי שאני טועה. אני לא ידעתי ששיקולי מס אמורים להיות זניחים בבחירת מהלכים בתיק....
באשכול: מלכודת מס רווחי הון מניות מוצלחות
🕒 13/03/2021 13:00
היי,
עשיתי כמה החלטות בסיכון גבוה שמאוד השתלמו. WIX, FVRR וכו'.
נניח אני עכשיו רוצה לעבור למסלול יותר סולידי, הכסף שלי כלוא ב25% מס רווחי הון. האם שווה למכור ולשלם את המס, או שאני פשוט אשאיר את הכסף שם?...
באשכול: עמלות על פקודות תנאי
🕒 27/01/2021 17:58
היי,
מישהו יודע אם משלמים עמלות על פקודות תנאי במיטב דש או לחלופין בכל בית השקעות אחר?
נגיד נתתי פקודת STOP שימכור לי מניה ב200$ לא משנה מה, וזה עדיין לא קרה, האם הם גובים עמלה גם אם הפעולה לא בוצעה, או רק אם המניה תגיע ל200$ ותתבצע המכירה הם יגבו?
תודה :)...
🕒 11/11/2020 21:52
קצת עליי:
בן 21, דובר אנגלית כשפת אם, ומכור לטוויטר.
סיימתי את החובות המוטלות עליי כבן שגדל במדינת ישראל, אני חודשים ספורים מהשחרור מצבא ההגנה לישראל, ובפעם הראשונה אי פעם, אני לא מחויב לעשות שום דבר. אני מקווה שהפורום הנהדר פה, שבו אני אמנם לא מגיב כמעט כלל, אך אני נהנה מאוד לקרוא בו, יהיה מקום ש...
באשכול: זמן מת בצבא - מחפש ספרים או בלוגים מומלצים להשכלה פיננסית
🕒 10/11/2020 09:51
שלום,
אני משרת ביומיות בתפקיד שדורש ממני לעבוד במקרה הטוב שעה וחצי ביום, אך בגלל מפקדים מלאי חשיבות עצמית אני נאלץ להישאר כלו במשרד בין 8 בבוקר לחמש וחצי בערב. אני משתחרר, ברוך ה', עוד שבעה חודשים, אבל חשבתי לנצל את הזמן המת שיש לי כדי לקרוא ספרים ובלוגים שישכילו אותי פיננסית וכלכלית.
אשמח לעזרת...