היי, קרן הסל קסם ת"א ביומד מיועדת לפירוק ב24.4 .. בינתיים כבר אי אפשר לסחור בה בבורסה. במועד הפירוק לפי שווי הנכסים יחולקו הכספים בין המשקיעים שנותרו.
לקרן יש שווי יחידה שמפורסם באתר הבורסה.
אני לא מבין למה השווי לא מתעדכן כלפי מעלה, כאשר ביומיים האחרונים המדד ת"א ביומד עלה בבורסה. הרי הקרן מחזיקה...
אני מנסה לבדוק בטופס 867 את מה שאתה שואל אבל לא יודע איפה לבדוק בדיוק.
הברוקר הפריד וציין שזה הפסד זר?
בשורת ההפסדים אין התייחסות בכלל אם זה הפסד זר או לא.
דיבידנדים רשומים זרים או ישראלים?
בטבלת הדיבידנדים בשורה 1 "הכנסה מדיבדנדים לפני קיזוז הפסדים (בארץ ובחול)" רשומים הכנסות בעמודות מס 25%, 2...
ההפסד שלי נובע ממכירה בהפסד של נייר ערך בבורסת ארה"ב. הברוקר ניכה לי כבר את המס כי זה ברוקר ישראלי. האם למרות זאת אני חייב למלא גם את טופס 1324? איפה בטופס 867 אני מסתכל כדי להבין האם נדרש גם טופס 1324?...
היי, תודה על התגובה, אני בטוח שיש לי מגן מס שלא קוזז בשנת 2023.
בחלק מההפסדים שהיו לי משנת 2023 הברוקר כן השתמש כנגד רווח הון אבל בגלל שהיו לי יותר הפסדים מרווחים אז עדיין נשאר לי מגן מס שלא נוצל.
אז אתה אומר שצריך למלא 1301 ונספח 1322 . אבל אם ההפסד שצברתי וכתוצאה ממנו המגן מס, נובע מהפסד מנייר ע...
שלום חברים יקרים!
מבקש את עזרתכם האדיבה למי שבקיא בתחום:
משנת 2023 נותר לי מגן מס מהפסדים שלא קיזזתי מול רווחים באותה שנה. אני חבר בברוקר ישראלי שמנכה לי את המס אוטומטית.
אבל בשורה תחתונה בסוף שנה נותר לי עוד מגן מס שלא קיזזתי. לכן אני מבקש להעביר אותו קדימה כדי שאוכל לתקזז מולו בהמשך.
ההפסד שיצ...