⬅ חזור לעמוד הקודם
E

Elad234

פעיל במערכת החל מ- 8/7/22
4
סך הכל הודעות
0
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: ריסק או הפקדה עצמית לפנסיה
🕒 02/05/2024 17:28
בן 37 , בעל משפחה, ועתיד לעבור למשך מס׳ שנים לצפון אמריקה. בפרק זמן זה אוגדר בחל״ת מטעם מקום העבודה שלי. לאחר מכן מתכנן לחזור לעבודבארץ. פרק הזמן בחו״ל ינוע בין שנתיים ל- 4, קשה לי לדעת מראש. על הנייר תמיד קיימת אפשרות שהמעבר הזמני יהפוך לקבוע גם. מתלבט ולא מצליח להבין מה עדיף מבחינה ביטוחית: 1....
באשכול: הלוואת ״חרבות ברזל״ או פתיחת חסכונות - צורך בכסף זמין
🕒 11/02/2024 11:54
שלום, אני עובד כעצמאי וכשכיר ומגויס למילואים זמן רב. אני צריך לייצר בטווח קצר (כחודשיים) סכום של כ- 60 אלף ש״ח. המדינה ״מציעה״ הלוואה לעצמאים במסלול בו הריבית היא פריים + 1.5% . במהלך השנה הראשונה הריבית משולמת ע״י המדינה. האפשרויות שלי הינן - 1. לקחת הלוואה כזו לטווח קצר (לדוגמה החזר תוך שנ...
באשכול: האם יש sweet spot להוצאות לטובת עסק
🕒 11/07/2022 07:51
תודה על חינוך לצריכה נבונה. עכשיו, בוא נניח שאני אדם אינטליגנטי לפחות כמוך- כלומר אחד כזה שמבין לא להוציא 1000 ש"ח על מוצר שאין לי שימוש בו. לדעתי השאלה מאוד ברורה, אבל אחדד אותה: מדובר במצב בו אני לא מוכרח להוציא מיידית, אבל יכול לשדרג את "איכות חיי" בעבודתי וכפועל יוצא אולי גם את צורת העבודה (כמו...
באשכול: האם יש sweet spot להוצאות לטובת עסק
🕒 09/07/2022 11:28
שלום אני עושה את צעדיי הראשונים כשכיר שעובד גם כעצמאי. עד היום עסקתי כשכיר בלבד. רציתי לשאול האם יש דרך לחשב, או לכוון, מה תהיה ה-"sweet spot" להוצאות מוכרות במסגרת עבודתי כעצמאי. במילים אחרות- אני נמצא "במתח" שבין לבצע הוצאות שיהיו לטובת העבודה שלי (ישפרו את תנאי העבודה שלי , אם כי לא יגדילו השכ...