⬅ חזור לעמוד הקודם
O

OROR1212

פעיל במערכת החל מ- 5/11/21
12
סך הכל הודעות
1
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: המרת מט"ח בIB
🕒 19/11/2021 23:49
ראיתי שSMEA של איטליה זה ביורו, אבל בחיפוש סימבול בIB זה מוצא לי רק את הגרסה של לונדון בפאונד. כנ"ל IMEA זה מוצא רק את של שוויץ בIB. בכל מקרה עם אין שוב הבדל IMAE נסחרת ביורו ונמצאת בחיפוש סימבול בIB אז אני אלך עליה תודה רבה אחי...
🕒 19/11/2021 22:06
מצאתי בבורסה בהולנד IMAE, אותו דבר ביורו?...
🕒 19/11/2021 21:31
לא מצאתי את הקרן הזאת בגרסת יורו, אני אחפש. SMEA זה בפאונד, IMEA זה בפרנק שווצרי. מה שאתה אומר זה שאני צריך להמיר לדולר ואז מדולר לפאונד? מה העמלת המרה מדולר לפאונד? (משקל לדולר זה 2 דולר הבנתי בערך)...
🕒 19/11/2021 20:54
שלום לכולם, עשיתי העברה בנקאית לחשבון שלי בIB הכסף עכשיו בשקלים בחשבון. אני מעוניין לקנות קרן סל אירית SMEA שנקובה בפאונדים. שאני רוצה להמיר את השקל לפאונד אין לי אופציה כזו, יש לי רק להמיר ליורו או לדולר. מה עושים? האם אפשר לקנות ללא המרה וההמרה תתבצע אוטומטית? ועוד שאלה מה ההבדל בין SMEA לI...
באשכול: קרן אמריקאית או אירית בחברות כלל עולמיות
🕒 07/11/2021 12:15
אם הבנתי נכון בקרן אמריקאית שחקה רק חברות אמריקאיות יש מס יחיד של 25% לעומת זאת בקרן אמריקאית במחקה חברות שלא בארה"ב יש כפל מס גם במידנת המקור של החברה וגם של הקרן האמיריקאית? אם כן מה היתרון שלה על האירית (שוב בקרן ללא חברת אמיריקאיות)...
באשכול: קרן אמריקאית או אירית בחברות כלל עולמיות
🕒 06/11/2021 22:53
שלום, החלטתי בתיק ההשקעות שלי להקצות נכסים באופן הבא: 85% מניות 15% פק"מ. אני בן 21 עם יכולת סיכון גבוה ולכן החלוקה הזאת. בחרתי בפק"מ צמוד למדד במקום אג"ח כי לא רואה את היתרונות שיש בשקעה באג"ח כרגע, ובשביל לשמור מפני אינפלציה העדפתי פק"מ (תקנו אותי עם אני טועה, או אם יש דרך עדיפה מפק"מ צמוד מדד?...