⬅ חזור לעמוד הקודם
o
ori123
פעיל במערכת החל מ- 15/5/19
הודעות אחרונות מתוך המסד
באשכול: שאלות בסיסיות בקשר ל: Shares Outstanding ועוד מושגים מהסוג הזה.
🕒 05/11/2021 13:45
בנושא Shares Outstanding, שזה כל המניות שמוחזקות על ידי כולם - כולל אנשים פרטיים שקנו מניות, אנשים בתוך החברה וכדומה. יש לי כמה שאלות קטנות.
1. האם Shares Outstanding זה כולל מניות Warrant או Options ?
אני חושב שהשאלה העמוקה יותר היא - אני יודע ש market cap לא כוללת מניות Warrant או Options , אבל ...
באשכול: תהיה בנוגע לחוקיות של קנית מניות
🕒 10/12/2020 21:06
אני לא מבין מה הבעיה פה, זכותך להציע לקנות באיזה מחיר שתרצה וזכותך למכור באיזה מחיר שתרצה.
בסופו של יום זה לא משנה, כי אם אף אחד לא מוכן לזרום עם ההצעה שלך, אז ההצעה שלך לא תשנה דבר. ואם כן מוכנים לזרום איתך - נו, זה שוק חופשי וכל אחד יכול לקנות ולמכור באיזה מחיר שהוא רואה לנכון....
באשכול: המס על קנייה/מכירה של מנייה אחת בוול סטריט
🕒 24/11/2020 10:05
שאלה בסיסית - אני לא שואל על מס רווחי הון של ה 25%, אני שואל על מס אחר שקיים בוול סטריט.
למיטב הבנתי יש מס מסויים שאם אתה קונה או מוכר מנייה, אתה משלם חלקיק הסנט מס לוול סטריט עצמה, על הפעולה.
לכן נניח אם זה 0.1C מס על קנייה של מנייה אחת, וקניתי מאה מניות, אז אני צריך לשלם 10 סנט מס, משהו כזה.
מי...
באשכול: הבנת הנקרא
🕒 26/10/2020 17:34
לא יודע.
זה מערכת דפוקה שנראית ישנה כמו תחילת ימי האינטרנט...
באשכול: שאלה על מחירי היצע וביקוש ו Limit
🕒 11/06/2019 17:11
היי, רציתי להבין יותר את הקונספט של הקטע של אפשרות הקנייה של מניות ב limit, אני פשוט ייתן את מה שאני חושב ואני מקווה שיתקנו אותי אם אני טועה.
שמישהו מבקש לקנות מנייה במחיר Limit של 10.5 שקל , הוא בעצם אומר "אם המחיר של המנייה מגיע ל 10.5 שקל או נמוך מזה, תקנה את המניה"
שמישהו מבקש למכור מנייה במחי...
באשכול: האם יש הגבלה לכמות ולעיתוי בו חברה יכולה לקנות את המניות של עצמה ?
🕒 26/05/2019 01:24
אני מניח שיש כללים נגד זה..
ניקח לדוגמא את חברת טבע - נודע לציבור הרחב לא מזמן שהרבה חברות מגישות נגדה תביעה על התאמת מחירים.
אבל בטוח שלבכירים של החברה זה נודע הרבה קודם.
אז אם הייתי המנכ"ל של טבע הייתי מתכונן לרגע הזה בו הם יגישו את התביעה באופן פומבי והמנייה תרד, כדי לקנות הרבה מהמנייה של חב...
באשכול: שאלה בקשר לדוחות רבעוניים והתקופה שהם יוצאים
🕒 23/05/2019 18:56
יש לי כמה שאלות בעניין:
1. לפעמים חברות מוציאות "דוח רבעוני ראשון לשנת 2020", בזמן ששנת 2020 לא נכנסה אפילו.. לא מבין למה זה קורה.
2. האם באופן כללי דוחות רבעוניים של חברות מוול סטריט יוצאים בצפיפות בתקופות מסויימות בשנה, בעוד שבתקופות אחרות יש מעט מאוד הוצאות של דוחות רבעוניים ?
מה שאני מתכוון ל...