🕒 פורסם בתאריך: 11/05/2024 16:16
סטודנט מפונה מקריית שמונה. במקור מנהרייה. מתכנן ללכת ליום פתוח באונ' חיפה.
מחפש חלופה ללימודי תואר בכלכלה במכללת תל חי. ככל הנראה אבחר במסלול חשבונאות אם תהיה לי אפשרות. מוזמנים להציע גם מוסדות חלופיים. העדפה לאזור הצפון.
הבגרות שלי לא מספקת - עבור תל חי עשיתי מכינה - ויכול להיות שלא אוכל בכלל להצטרף לאונ' חיפה. אנסה להצטרף על סמך המכינה של תל חי.
מחפש חלופה למקרה שלא יהיו לימודים במכללת תל חי בשנה הקרובה (פרונטאליים) - מה שלצערי נראה לא מציאותי נכון לעכשיו.
אני מתכנן ללכת לשם עם הורי - שמאוד מוגבלים מבחינה מפיזית ויהיה להם קשה לעבור ממקום למקום. אשמח להמלצות על מה להתמקד ביום הפתוח? דברים ש"חייב לראות" או "חייב לשאול".
כך שאני רוצה להיות ממוקד ככל הניתן.
מה שאני מתכנן לשאול:
1) האן יש הכרה/שיתוף פעולה כלשהו בין האונ'/החוג לביטוח לאומי (תוכנית שיקום).
2) מעונות - מה האפשרויות והעלויות.
3) החוג - מה האפשרויות? ככל הנראה מעוניין במסלול חשבונאות.
4) מסלול אפשרי עבור מילואימניקים ומפונים - פרטים נוספים.
5) שאלות כלליות - דרכי הגעה, יצירת קשר וכד'.
ממש אשמח לרעיונות כללים וספציפים, דברים שלדעתכם חשוב שאברר וכד'.
מחפש חלופה ללימודי תואר בכלכלה במכללת תל חי. ככל הנראה אבחר במסלול חשבונאות אם תהיה לי אפשרות. מוזמנים להציע גם מוסדות חלופיים. העדפה לאזור הצפון.
הבגרות שלי לא מספקת - עבור תל חי עשיתי מכינה - ויכול להיות שלא אוכל בכלל להצטרף לאונ' חיפה. אנסה להצטרף על סמך המכינה של תל חי.
מחפש חלופה למקרה שלא יהיו לימודים במכללת תל חי בשנה הקרובה (פרונטאליים) - מה שלצערי נראה לא מציאותי נכון לעכשיו.
אני מתכנן ללכת לשם עם הורי - שמאוד מוגבלים מבחינה מפיזית ויהיה להם קשה לעבור ממקום למקום. אשמח להמלצות על מה להתמקד ביום הפתוח? דברים ש"חייב לראות" או "חייב לשאול".
כך שאני רוצה להיות ממוקד ככל הניתן.
מה שאני מתכנן לשאול:
1) האן יש הכרה/שיתוף פעולה כלשהו בין האונ'/החוג לביטוח לאומי (תוכנית שיקום).
2) מעונות - מה האפשרויות והעלויות.
3) החוג - מה האפשרויות? ככל הנראה מעוניין במסלול חשבונאות.
4) מסלול אפשרי עבור מילואימניקים ומפונים - פרטים נוספים.
5) שאלות כלליות - דרכי הגעה, יצירת קשר וכד'.
ממש אשמח לרעיונות כללים וספציפים, דברים שלדעתכם חשוב שאברר וכד'.