⬅ חזור לעמוד הקודם
D
Deleted member 1990
פעיל במערכת החל מ- לא ידוע
הודעות אחרונות מתוך המסד
באשכול: בית פרטי, יש דבר כזה במרכז?
🕒 05/02/2026 11:21
הפאקים שמתגלים בדירה יכולים להופיע גם בדירה שאתה קונה. שלא לדבר על זה שאם קנית דירה ויש לך שכן מהגהינום או סתם גילית שהסביבה פחות נעימה לך - הרבה יותר סרט לעבור למקום אחר מאשר אם אתה רק שוכר את הדירה. חבר טוב שלי גר בשכירות בשכונה חדשה, גילה שהחומר האנושי בשכונה לא הכי וואו אפילו שמדובר בשכונה חדשה,...
באשכול: יומן החלטה
🕒 20/10/2025 19:23
@מרקר
יצא לך לחשוב איך ייראו החיים החברתיים שלך במקומות שאליהם אתה חושב לעבור?...
באשכול: שינוי כיוון מקצועי
🕒 12/09/2025 10:52
תכולי לשתף קצת על המסלול שעשית, על איך הגעת לאן שהגעת עם נקודת הפתיחה הזאת? מעורר השראה....
באשכול: התפתחות בקריירה
🕒 19/07/2025 17:32
יש עוד מבחני קבלה מעבר לסף של הפסיכומטרי. שווה לך אולי לחשוב על הכיוון של התכנית הארבע שנתית לבוגרי תואר ראשון (יש לציין שתצטרך קורסי השלמה וזו גם תכנית שקשה מאוד להתקבל אליה).
כמובן לא לקחת בחשבון התמחות של 3-7 שנים לאחר מכן (אלא אם כן אתה רוצה להיות רופא כללי, הרבה מהעוסקים ברפואה אסתטית הם כאלה)...
באשכול: ירידה חדה בשכר מ 22000 ל - 8500
🕒 01/07/2025 06:00
למה חוזרת הטענה ש"תאבד את היכולת לעסוק בתוכנה אי פעם", "זאת ההזדמנות האחרונה שלי" וכו'? אנשים עושים הסבה לתוכנה (גם מתחומים בכלל לא קשורים ובלי השכלה בתחום) בגילאים יותר מבוגרים משלך. לא שזה אידיאלי, אבל זה קיים....
באשכול: תואר ברוקחות
🕒 11/06/2025 11:49
יש רוקחים בקהל? :)
יש לי תואר ראשון שמתקשר לעולם הבריאות (לא רלוונטי איזה), ואני חושב לעשות הסבה לרוקחות, מאחר והעתיד בתחום בו אני נמצא קצת לוט בערפל.
ישנו מסלול הסבה של שנתיים וחצי בעברית.
בדקתי ואני יכול להתקבל.
רציתי לדעת אם יש כאן בפורום אנשים שמכירים את התחום מקרוב ויכולים לתת לי את הזווית...
באשכול: קריית עקרון
🕒 19/04/2025 13:40
בעיניי עדיף כבר פשוט לגור ברחובות, שהיא עיר יחסית גדולה באותו אזור ויש בה הרבה שכונות שהמחירים בהן הם פחות או יותר כמו בעקרון (השכונות היותר ותיקות כמובן כמו שעריים, מרמורק, אושיות, קריית משה, כפר גבירול וכו'). גם רחוב הרצל שהוא הרחוב המרכזי בעיר מלא בבניינים ישנים שהשכירות בהם שפויה....