ודאי שיודע. מעבר לשכר זה תחום רחב שיכול לענות על מגוון צרכים ורצונות מעבר לכלכליים - אישיים מקצועיים חברתיים.
שנית, זו הייתה דוגמא בלבד. אפשר גם ללמוד הנדסה אחרת.
לא כולם יכולים אבל הרבה יותר יכולים למרות שחושבים שלא....
האוניברסיטה יפה מאד. מקם את הורייך בבית קפה נעים וקח תזמן להסתובב ביום הפתוח בלי לחץ של זמן. קח תזמן לשאול כל מה שעולה לך בראש בשביל לעורר שיחה עם הצד השני. הטיפים הכי חשובים בדכ מסתתרים בין השורות. אתה בא להוציא אינפרומציה מאנשים.
תשאל סטודנטים במסדרונות בספריות.
חוות דעת אישית זה מוסיף.
עצה שא...
לא אמרת כלום…
אישה וחברים בעיניי אמורים להיות גורמים שמעודדים מימוש והתפתחות אישית. לא מצפה להמציא את עצמי מחדש ולפרוח בכל בוקר.
שגרה לאו דווקא חייבת להיות משעממת. וכשמשעמם - מתמודדים. בדידות מצד שני - מסוכנת הרבה יותר.
+1
מזדהה עם דברייך כאן.
יש לך/בך הרבה לתת לסביבה ואין לאן לתעל את כל זה. וגם...
זה אינו התחביב שלי אבל :
לקחו אותי פעם לסדנת נפחות בזכוכית - היה כיף. פשוט.
גם יצירה, גם האינטראקציה עם הפרטנר.ית, גם ה״משהו החדש״, הלמידה ובכלל חוויה מעשירה. זה ללא ספק יכול להפוך לתחביב ללכת לסטודיו כזה אחת ל..
אני לא בקטע של להפוך את לתחביב עבורי אבל זה לגמרי כך לאחרים.
בכלל למצוא מסגרת חברת...
האם הדו״ח מהמסלקה הפנסיונית יציג נתונים הקשורים גם בקה״ש בניהול עצמי (ira)?
מעוניין להרשם כדי לקבל דו״ח של הפקדות מהמעסיק (גם במוצרי הפנסיה האחרים, על הדרך).
ציטוט מתוך אתר המסלקה:
״
חוק המסלקה הפנסיונית קובע כי המסלקה תעביר מידע אך ורק על מוצרים פנסיוניים, כאשר עיקר המוצרים המוגדרים כמוצרים פנס...
היא נסבלת אם אתה מתכוון לבצע פעולות פשוטות כמשקיע, אם אתה מתכוון לסחור בה כסוחר יומי היא מאד תתסכל אותך.
אני מאד רוצה להאמין שצוות הפיתוח ופסגות ימשיכו לבצע התאמות ושינויים בהתאם אבל אני גם בהחלט מודע לעובדה שזה לא בראש סדר העדיפויות שלהם.
הבנתי שאצל המתחרים יש גישה לממשק של IB, הוא ברמה אחרת.
תנ...
יש לך שאלה? המומחים שלנו כאן
מלא את הפרטים מטה ושאלתך תועבר ישירות למערכת שלנו לבחינה מעמיקה.