⬅ חזור לעמוד הקודם
D

Deleted member 8236

פעיל במערכת החל מ- לא ידוע
0
סך הכל הודעות
0
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: יום פתוח באונ' חיפה - הכנה ועצות
🕒 11/05/2024 23:56
ודאי שיודע. מעבר לשכר זה תחום רחב שיכול לענות על מגוון צרכים ורצונות מעבר לכלכליים - אישיים מקצועיים חברתיים. שנית, זו הייתה דוגמא בלבד. אפשר גם ללמוד הנדסה אחרת. לא כולם יכולים אבל הרבה יותר יכולים למרות שחושבים שלא....
🕒 11/05/2024 21:50
לימודי מקצוע שונים. למשל מדעי המחשב. בהצלחה. זו רק דעתי כמובן....
🕒 11/05/2024 19:28
האוניברסיטה יפה מאד. מקם את הורייך בבית קפה נעים וקח תזמן להסתובב ביום הפתוח בלי לחץ של זמן. קח תזמן לשאול כל מה שעולה לך בראש בשביל לעורר שיחה עם הצד השני. הטיפים הכי חשובים בדכ מסתתרים בין השורות. אתה בא להוציא אינפרומציה מאנשים. תשאל סטודנטים במסדרונות בספריות. חוות דעת אישית זה מוסיף. עצה שא...
באשכול: איך לשבור תקרת זכוכית בתחום הנדל"ן?
🕒 06/05/2024 10:41
להמשיך במסלול המקצועי הקיים וכמובן לענות על הצורך של התפתחות ובמקביל לפתח כעצמאית מתן שירותי ייעוץ לפרטיים....
באשכול: חוזה עם מעסיק על שכר ברוטו נמוך שלא כולל הפרשות ???
🕒 21/03/2024 18:01
אוףטופיק @sobesobe האם יכול לפרט מה זו העמותה הזו, מה שמה וכיצד יוצרים קשר?...
באשכול: למה המנייה עולה ויש הפסד יומי?
🕒 21/03/2024 13:33
מט״ח...
באשכול: חברים והתפתחות אישית
🕒 14/03/2024 20:35
לא אמרת כלום… אישה וחברים בעיניי אמורים להיות גורמים שמעודדים מימוש והתפתחות אישית. לא מצפה להמציא את עצמי מחדש ולפרוח בכל בוקר. שגרה לאו דווקא חייבת להיות משעממת. וכשמשעמם - מתמודדים. בדידות מצד שני - מסוכנת הרבה יותר. +1 מזדהה עם דברייך כאן. יש לך/בך הרבה לתת לסביבה ואין לאן לתעל את כל זה. וגם...
באשכול: מה התחביבים שלכם?
🕒 02/02/2024 15:28
אני די בקטע של עיצוב צליל ויצירה מוזיקלית....
באשכול: מה התחביבים שלכם?
🕒 02/02/2024 11:54
זה אינו התחביב שלי אבל : לקחו אותי פעם לסדנת נפחות בזכוכית - היה כיף. פשוט. גם יצירה, גם האינטראקציה עם הפרטנר.ית, גם ה״משהו החדש״, הלמידה ובכלל חוויה מעשירה. זה ללא ספק יכול להפוך לתחביב ללכת לסטודיו כזה אחת ל.. אני לא בקטע של להפוך את לתחביב עבורי אבל זה לגמרי כך לאחרים. בכלל למצוא מסגרת חברת...
באשכול: מסלקה פנסיונית וקה״ש IRA
🕒 20/11/2023 22:21
אני יודע שהראל ira לא מופיעים לכן שאלתי לדעת אם יש חוקיות ו/או חריגים.....
🕒 20/11/2023 22:17
אם זה היה לי ברור לא הייתי שואל.מאחר ואני לא עוסק או בקיא בכל המינוחים בתחום זה גם בהחלט יכול ליפול להגדרה של...
🕒 20/11/2023 21:48
האם הדו״ח מהמסלקה הפנסיונית יציג נתונים הקשורים גם בקה״ש בניהול עצמי (ira)? מעוניין להרשם כדי לקבל דו״ח של הפקדות מהמעסיק (גם במוצרי הפנסיה האחרים, על הדרך). ציטוט מתוך אתר המסלקה: ״ חוק המסלקה הפנסיונית קובע כי המסלקה תעביר מידע אך ורק על מוצרים פנסיוניים, כאשר עיקר המוצרים המוגדרים כמוצרים פנס...
באשכול: איך אני בודק את התאריך שבו קניתי מניה במערכת ספארק?
🕒 01/11/2023 18:22
שירות לקוחות/חדר מסחר. יעזרו לך. תכין שאלות....
באשכול: השתקפות כספים בקרן השתלמות IRA
🕒 27/08/2023 21:00
איך קובעים את אובדן התשואה? ביחס למה?...
באשכול: מסחר עצמאי בפסגות
🕒 23/07/2023 14:53
היא נסבלת אם אתה מתכוון לבצע פעולות פשוטות כמשקיע, אם אתה מתכוון לסחור בה כסוחר יומי היא מאד תתסכל אותך. אני מאד רוצה להאמין שצוות הפיתוח ופסגות ימשיכו לבצע התאמות ושינויים בהתאם אבל אני גם בהחלט מודע לעובדה שזה לא בראש סדר העדיפויות שלהם. הבנתי שאצל המתחרים יש גישה לממשק של IB, הוא ברמה אחרת. תנ...