🕒 פורסם בתאריך: 16/05/2024 15:50
היי, עוקב כאן בפורום כשלושה חודשים וקורא פוסטים של המשקיעה כבר מעל שנה (כולל הישנים ביותר, שלטעמי הם גם המעניינים ביותר).
לאחר תקופה לא קטנה בה חייתי לפי תרבות הצרכניזם על כל המשתשמע מכך (הלוואות, תשלומים, רכב, שטויות לא הכרחיות וכו') החלטתי שכעת אחרי שסגרתי כל התחייבות כלכלית לא הכרחית שהייתה לי, אני בשל לפתח אורח חיים אנטי-צרכניסטי ולהשקיע את מירב כספי למען עתיד בו אוכל להיות "לא חייב לעבוד".
אשמח לשמוע מכם על מספר דברים קשורים להתחלה:
1. כיצד הייתם ממליצים לי להתחיל? הרי אני לא אמור למכור את כל רכושי ביד שניייה בפייסבוק ולהישאר רק עם 3 חולצות זוג תחתונים ומכנס (נכון?)
2. מה היה הצעד הראשון שלכם בדרך לאורח חיים אנטי-צרכניסטי?
3. האם אתם שואפים להיות דמויות קצה כמו המשקיעה? או שאתם יותר מתונים וכך טוב לכם.
4. איפה לדעתכם עובר הגבול בין אנטי-צרכניזם בריא והגיוני לבין התכלבות לא מוצדקת?
לאחר תקופה לא קטנה בה חייתי לפי תרבות הצרכניזם על כל המשתשמע מכך (הלוואות, תשלומים, רכב, שטויות לא הכרחיות וכו') החלטתי שכעת אחרי שסגרתי כל התחייבות כלכלית לא הכרחית שהייתה לי, אני בשל לפתח אורח חיים אנטי-צרכניסטי ולהשקיע את מירב כספי למען עתיד בו אוכל להיות "לא חייב לעבוד".
אשמח לשמוע מכם על מספר דברים קשורים להתחלה:
1. כיצד הייתם ממליצים לי להתחיל? הרי אני לא אמור למכור את כל רכושי ביד שניייה בפייסבוק ולהישאר רק עם 3 חולצות זוג תחתונים ומכנס (נכון?)
2. מה היה הצעד הראשון שלכם בדרך לאורח חיים אנטי-צרכניסטי?
3. האם אתם שואפים להיות דמויות קצה כמו המשקיעה? או שאתם יותר מתונים וכך טוב לכם.
4. איפה לדעתכם עובר הגבול בין אנטי-צרכניזם בריא והגיוני לבין התכלבות לא מוצדקת?