⬅ חזרה לאינדקס

יש פה בקהל חשב שכר או מי שמכיר את המקצוע?

🕒 פורסם בתאריך: 24/09/2020 09:34
בזמן האחרון הפכתי והפכתי בנושא

מצאתי קורס במכללה נחשבת יחסית

מתחיל מיד לאחר החגים

השאלות הן

1.אני אמצא עבודה ללא ניסיון אם אעשה רק חשבות שכר?

2.אפשר למצוא משרות אם בתחום?

זה בגדול הכי חשוב לי

תודה רבה מאוד לכל מי שיעזור בנושא
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2020 14:52
אשתי עשתה. עבדה בהתחלה כמה חודשים בזה (לקח לה זמן למצוא) ועכשיו עובדת במשהו אחר. זה עוד אחד מהקורסים האלה שלא מבטיחים כלום לאחר שתסיימי אותם. בעיקר תלוי בך אם את מצליחה להתברג למשרה ראשונ איפשהו ולצבור ניסיון שזה רוב המקומות דורשים.
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2020 15:50
תודה רבה על התגובה

כמה זמן לקח לה למצןא? היא למדה גם הנהלת חשבונות?
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2020 17:00
אני למדתי חשבי שכר. יש כמה דברים שאת צריכה לקחת בחשבון .

מה הנסיון התעסוקתי הקודם שלך? יהיה הרבה יותר קל למצוא משרה התחלתית אם יש לך נסיון בתחום המזכירות\אדמיניסטרציה\משאבי אנוש וכו'

הרבה לומדות את הקורס יחד עם קורס של הנהלת חשבונות, ואכן יש הרבה (ואולי אפילו רובן) משרות שהן לא על טהרת החשבות שכר אלא כוללות גם הנהלת חשבונות כחלק מהעבודה.

בקיצור, לא קל בכלל למצוא משרה התחלתית בתחום בלי נסיון בתחום ובלי איזשהו יתרון על פני אחרים (תואר ראשון, נסיון בנהלת חשבונות..), יש לא מעט מועמדים על כל משרה שמציעים. ואני מניח שמרבית המשרות הן באזור המרכז, כך שגם זה משהו שצריך לקחת בחשבון.
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2020 18:50
וואוו נשמע קשה ובעייתי לגמרי הענין של למצוא משרה ראשונה ללא נסיון..

תודה רבה !
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2020 20:23
לא מעט באזור החודשיים פלוס לדעתי..לא רק את החשבי שכר אבל כן הרבה עושים את שתי הקורסים.
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2020 22:14
חו

לא חשבתי שחודשיים זה לא מעט...

חשבתי לוקח ממש הרבה יותר זמן למצוא עבודה ..
🕒 פורסם בתאריך: 29/09/2020 22:19
מאד תלוי מה הרקע שלך בעולם הכספים ובהחלט אם זה מעניין אותך את יכולה. את תצטרכי לצבור ניסיון וזה יעזור לך בעתיד גם ביכולת להשתכר.

אני יכול לומר חברה שמעסיקה חשב/ת שכר טוב (ניהול נכון והבנה מלאה של הנושא עם מעט תקלות/דיווחים שגויים) לא ממהרת לשחרר אותו/ה.
🕒 פורסם בתאריך: 30/09/2020 11:40
אני מאוד מתחברת לתחום הכספים. אם כי עדיין הידע שלי דל מאוד

השאלה איך אצבור נסיון אם כולם רוצים רק נסיון??

להתנדב??
🕒 פורסם בתאריך: 30/09/2020 18:06
אצל מעסיק רגיל לאחר שהוכשרת? לטעמי חד משמעית לא.

ככול ועברת הכשרה ותרצי להתנדב בארגונים ללא מטרת רווח בתחום הזה ככול ויצטרכו זה עניין אחר. אין לי המון מידע בהקשר הזה שיוכל לסייע
🕒 פורסם בתאריך: 30/09/2020 18:09
ניתן למצוא עבודה בתור עוזר/ת לחשב שכר

או לחילופין לעיתים ניתן למצוא משרות לחשב שכר ללא ניסיון במשכורת מינימום.
🕒 פורסם בתאריך: 16/10/2020 23:23
זה תחום די רחב אבל נישתי בסופו של דבר, רק חברות גדולות מעסיקות חשבי שכר שמתעסקים רק בזה. לדעתי אם יש לך משיכה לתחום הכספים ולא בא לך לעשות תואר אז הנהלת חשבונות תהיה התחלה טובה. זה ספקטרום הרבה יותר רחב מבחינה תעסוקתית. כמובן שתוכלי בהמשך להתקדם לנישה של חשבי שכר שזה עולם שלם בפני עצמו.
🕒 פורסם בתאריך: 18/10/2020 12:05
תודה רבה !!