⬅ חזרה לאינדקס

דו"ח חניה על גבול רמת-גן גבעתיים. יבטלו לי ?

🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 10:55
קיבלתי אמש דו"ח חניה בגבעתיים. יש חוק חניה ברמת גן שמ-19 בערב אפשר לחנות בכחול לבן ללא פנגו.

אז הסתובבתי כמה דקות ברחובות רמת גן ומסתבר שגם בגבעתיים וחניתי.

לאחר מכן הבנתי שחניתי כנראה במקום שמיועד רק לתושבי גבעתיים ושמו לי דו"ח 100 ש"ח

הגשתי ערעור שזה היה בתום לב כי חשבתי שמדובר ברמת גן ואני מכיר את החוקים ברמת גן.

וחשבתי שבמידה ולא יבטלו לי, אשלם להם את הדו"ח במטבעות של עשר אגורות : )
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 11:48
יעלה לך 10% 'דמי ספירה' כשתבקש בבנק 100 ש"ח במטבעות.

על טעויות משלמים, תשלם את החוב באינטרנט וזהו זה.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 12:02
מוכן לשלם גם 20 אחוז : )

הגשתי ביטול. נראה מה יהיה

מסכים איתך שעל טעויות משלמים. לא מסכים שב8 וחצי בערב צריך להתעסק בזה

ולא הייתי מחנה בכוונה
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 12:03
אח יקר, אני האחרון שאגן על ריבון כזה או אחר (למעט אמא אדמה-שוויץ)

אבל הטמטום הזה של ה-10אג', סלח לי, תאר לך שהבן שלך או אמא שלך עובדים בבנק/מקדונלדס ובא להם איזה אדם עצבני שמוציא עליהם את הטרלול של המעסיק

ומעניש אותם ב-10אג' ?

לא מספיק הם עובדים במקום כזה אתה גם מפנק אותם בספירת 10אג' ? מה תשיג מזה, שהם יילכו לראש מדור חנייה ויבקשו שיבטלו לך, סתם תוציא להם את החשק לחיות.

לא לעניין וחסר סולידריות לחלוטין. תקשיב ליוסי.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 12:26
יש הרבה מאוד מקרים של אנשים שקיבלו קנסות כי הם חשבו שהם בעיר אחרת, כולל כאלו שהפעילו פאנגו אבל לא על העיר הנכונה.

בתכלס זו טעות שלך (בהנחה שיש תמרור תקין במקטע שבו חנית), ולמרות שזה מבאס לחטוף קנס על חוסר תשומת לב זו עדיין אחריותך לוודא מהם הסדרי החניה היכן שחנית. הטיעון של תום לב לא באמת אמור לשנות פה.

לדעתי חבל על העצבים והאנרגיות שתבזבז על כך. תשלם להם ותמשיך הלאה.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 12:30
אני בן אדם שמאוד מכבד כל בן אדם באשר הוא. ממנקה רחובות,שומר בסופר ועד מנכ"ל החברה הכי גדולה.

אממה, כשאני רוצה לעשות את המחאה השקטה שלי כלפי חברה כזו או אחרת אני עושה את זה מול מי שעומד מולי.

הרי אני לא יכול להגיע למי שחקק את החוק נכון? כמו שחברת כבלים עוקצים אותך בהרבה כסף בלי שתשים לב

ואז שאני שם לב אני עושה בית ספר לנציג ולמנהל שלו. תוכל להגיד מה הנציג שענה לי לשיחה אשם? הוא לא אשם וזה יכול להיות שגם אמא שלי תענה.

אבל אדבר בכבוד רב אבל אדרוש את מה שאני חושב שמגיע לי בלי להתנצל על מי שאני. כמובן בדרך מכבדת

אז אם יש לי אפשרות לעשות את המחאה מול הנציג בדואר. אז זה יהיה מולו

כמובן ששום דבר לא באופן אישי

כמו שאמא שלי עובדת בשיווק באוניברסיטה ומתקשרים לכעוס עליה שלא קיבלו אותם ללימודים והם לא יורדים מהשיחה עד שלא מעבירים לו את המנהל של המנהל. זה לא אישי כלפי אמא. זה נגד המוסד עצמו.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 12:33
אני אחד שבודק 4000 פעם לפני שאני נכנס לרחוב. כי אני יודע שהם מחפשים את הדברים האלה. לכן בגלל שחניתי אחרי 7 בערב

הייתי בראש שקט. ואני לא אחד של ראש קטן

מבחינת שזה לא תירוץ בתום לב

אתה צודק. אבל ננסה מה יש להפסיד ?
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 12:40
העניין הוא שאין הגדרה משפטית שקובעת שתום לב פוטר מאחריות.

אין מה להפסיד, תערער ואולי יקבלו את הערעור.

אבל אם לא יקבלו, פשוט תקבל את זה (עם הזמן למדתי שחשוב לבחור על אילו מלחמות לבזבז את הזמן והאנרגיות, במקום להלחם על עקרונות עדיף לי להילחם על דברים שבאמת משפיעים עליי).
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 12:42
מסכים איתך

מסכים איתך שלא פותר מאחריות. אבל ננסה, למרות שמנסיוני עם עריות כאלה ואחרות אין עם מי לדבר

ומסכים איתך גם על שצריך לדעת באיזה מלחמות להלחם. לקח לי כמה דקות לנסח להם הודעה, ושחררתי. מה יהיה , יהיה
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 17:33
אז אתה טעית ובגלל טעות של עצמך החלטת למחות נגד עצמך על ידי כך שתמרר את חייו של פקיד דואר.

פספסתי משהו?
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 17:46
לפי ההגיון שלך אני מניח שזה גם בסדר אם פקידת העירייה שתרצה להביע את מחאתה על הקטנוניות שלך תחליט להביא את הכלב שלה להשתין על הדלת שלך, נכון?

כמובן, זה לא אישי נגדך, היא פשוט רוצה להביע את המחאה שלה.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 19:34
לידיעתך גם ברמת גן יש רחובות שהחניה לתושבים בלבד. אין כזה חוק חניה כמו שציינת. לכן תמיד מסתכלים על השלט. בדרך כלל גם רק צד אחד הוא לתושבים בלבד והצד השני רגיל. (גם ברמת גן וגם בגבעתיים). אז אם היית חונה בצד השני כנראה זה היה בסדר.

ברור שזה לא נעים אבל לא ברור על מה הצורך במחאה.
🕒 פורסם בתאריך: 02/06/2021 20:47
אף אחד לא סופר מטבעות בבנק, יש להם משקל מכוייל והם ימדדו את כל מה שתיתן להם (לדעתי מעט מאוד סניפים עדיין מאפשרים את זה). הם ידרשו שתפריד מטבעות שונים ויקבלו מטבעות מסוג אחד בלבד.
🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 08:53
נראה שאתה ממש רוצה ללמד את עצמך לקח, לדעתי רעיון יותר טוב הוא לבקש להישפט (לא חושב שהערעור יעזור), במשפט להגיד שאתה רוצה ללמד את עצמך לקח ולכן מבקש להמיר את הקנס במאסר.
🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 10:06
אוקיי. אז יש לך 2 אפשרויות:

א. לשלם באינרנט את הדו"ח תוך 2 דקות.

ב. 1. לאסוף מטבעות של 10 אגורות

ב. 2. לשבת בבית ולספור מטבעות של 10 אגורות

ב. 3. ללכת לדואר\בנק

ב. 4. לחכות בתור

ב. 5. להתחיל להסביר לפקיד\ה מה אתה רוצה מהחיים שלו\ה

ב. 6. הפקיד אומר לך לספור לבד ולהפריד לשקיות של 10 מטבעות, או שם את זה על משקל

ב. 7. להכעיס את ההוא שמחכה מאחוריך בתור

ב. 8. לנסוע משם ולהמשיך את עיסוקיך אחרי שבזבזת שעה +\- מהחיים שלך, עציבנת אנשים שלא עשו לך כלום, אף אחד בעירייה נגדה מחית לא יודע בכלל על כל זה.
🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 10:46
בתור אחד שפגש מחלקות חניה בכמה ערים בארץ, לפחות בטלפון...

אפילו את רמת גן, ספציפית.

היה שבוע שקיבלתי 3 דו"חות חניה - רחובות, באר שבע ורמת גן. ותודו שזה הספק מכובד כשאני רוכב על קטנוע 125 סמק.

בכל מקרה:

* טלפון למחלקת החניה של באר שבע - פתחה את התיק וראתה שמדובר באאודי A6. אמרתי לה שאני מוכן לשלם את ה-250 שח, רק שתביא לי את הרכב.

בוטל במקום.

* טלפון למחלקת החניה של רמת גן - מיצובישי אדומה עם המספר של הקטנוע. הסברתי - שלח מכתב וצילום רשיון... לקח להם שנה לבטל את הדו"ח, אחרי שעבר אצל ראש המחלקה.

* טלפון לרחובות - זיהו טעות במספר הלוחית.

בקיצור - אם אין לך סיבה מוצדקת - מספר רכב שגוי/ גנוב וכו' - לא הייתי בונה על שחרור מהקנס.
🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 11:15
צירוף מקרים מטריד
🕒 פורסם בתאריך: 03/06/2021 11:20
כן, מאז הורדתי את הקטנוע מהכביש. רשיון ורוד.
🕒 פורסם בתאריך: 08/06/2021 01:08
תגיד תודה שזה רק 100 ש"ח. אני תמיד משתדל לחנות לפי חוק ובודק כל שלט, ועדיין קיבלתי פעם דו"ח על סכום גדול בהרבה, שהיה לחלוטין, אבל לחלוטין לא מוצדק. בכלל לא הבנתי שהיה אסור לחנות שם, כי חניתי בין המון מכוניות שחנו זו לצד זו ולא הפריעו לאף אחד. הגשתי ערעור, והערעור נדחה ללא נימוק. ויתרתי ושילמתי כי מה כבר יכולתי לעשות.
🕒 פורסם בתאריך: 08/06/2021 01:37
זה שהרבה אנשים אחרים עוברים על החוק לא משנה את החוק.

פעם הבאה תבדוק בעצמך אם מותר לחנות שם ואל תסמוך על מכוניות אחרות שחונות או לא חונות באותו אזור.

נתקלתי בלא מעט מקרים שיש המון מכוניות שחונות זו לצד זו, כולן במקומות אסורים. הפקחים מאוד אוהבים אותם כי זאת עבודה קלה - הרבה דוחות ומעט עבודה :)

היה לך נימוק אמיתי לזה שחנית שם, מעבר לטענה "היו הרבה אחרים שעברו על החוק אז חשבתי שזה מותר"?

נגיד, צילמת את השלט בתחילת הרחוב שמאפשר חניה בשעות שחנית, או את העידרו של שלט שאוסר חניה?