🕒 פורסם בתאריך: 13/10/2022 17:25
נפלה לידיי הצעה מצד אדם במשפחה שאני מעריך מאוד לגבי פתיחת קיוסק שנפל עקב קורונה ובעיות אישיות של הבן משפחה (אשתו החליטה להיפרד שהעסק בשפל של הקורונה ולהטיל עיקולים עליו).
אני ראיתי מסמכים שהוא הראה לי דו"ח רואה חשבון 2~3 של מיליון ש"ח שנתי מחזור.
הוא אמר שהוא רוצה להקים אותו בדיוק באותו מקום מחדש ושהוא יעבוד בשטח ויפעיל את הקיוסק (כמשכורת הוא מסתפק ב 8 אלף) ואני יהיה אמון על היחסים מול הבנקים\רשויות\רואה חשבון.
בנוסף, הוא רוצה שהעסק יהיה רשום 100% עליי כי הוא לא סומך על אשתו שלא תתהפך עוד פעם והוא רוצה להיות שותף סמוי.
הוא מבקש ממני להשקיע של 150~200 אלף שקל בשביל לממן את הפתיחה מחדש (70 אלף אקסטרה מעל העלויות הצפויות ליתר ביטחון).
לי אין שמץ של מושג בתחום לכן אני מנסה להעריך סיכונים בצורה ריאלית..
מה דעתכם?
בנוסף אם אתם מכירים את התחום אשמח לשמוע מה דעתכם עליו ומה הם סיכונים שלא ברורים בהתחלה.
מה הרווח הנקי באחוזים בדרך כלל?
אני ראיתי מסמכים שהוא הראה לי דו"ח רואה חשבון 2~3 של מיליון ש"ח שנתי מחזור.
הוא אמר שהוא רוצה להקים אותו בדיוק באותו מקום מחדש ושהוא יעבוד בשטח ויפעיל את הקיוסק (כמשכורת הוא מסתפק ב 8 אלף) ואני יהיה אמון על היחסים מול הבנקים\רשויות\רואה חשבון.
בנוסף, הוא רוצה שהעסק יהיה רשום 100% עליי כי הוא לא סומך על אשתו שלא תתהפך עוד פעם והוא רוצה להיות שותף סמוי.
הוא מבקש ממני להשקיע של 150~200 אלף שקל בשביל לממן את הפתיחה מחדש (70 אלף אקסטרה מעל העלויות הצפויות ליתר ביטחון).
לי אין שמץ של מושג בתחום לכן אני מנסה להעריך סיכונים בצורה ריאלית..
מה דעתכם?
בנוסף אם אתם מכירים את התחום אשמח לשמוע מה דעתכם עליו ומה הם סיכונים שלא ברורים בהתחלה.
מה הרווח הנקי באחוזים בדרך כלל?