⬅ חזור לעמוד הקודם
א

אוריאל366

פעיל במערכת החל מ- 6/12/20
21
סך הכל הודעות
4
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: אני פרנואיד? הזמנתי כ"א חדש, קיבלתי עם שליח - משהו לא מריח לי טוב
🕒 14/06/2021 12:49
אז זו השאלה השניה שלי באותו נושא. אתמול שאלתי לגבי מסירת צילום ת.ז. לשליח עם תאריך הנפקה, אחרי שבחברת האשראי ביצעו איתי לפני שיחת וידאו צ'אט. לא חשבתי שחברת ישראכרט תבזבז לי כ"כ הרבה זמן. מודה - עם MAX / לאומי הכל פשוט קל ומקצוע יותר. ככה, הזמנתי כרטיס עם שיוך למועדון ספציפי ממקום עבודתי. אני רו...
באשכול: הזמנתי כ"א חדש, ובשליחות מבקשים צילום של הת.ז עם תאריך הנפקה - יש מה לחשוש?
🕒 13/06/2021 15:29
1. הכרטיס חוץ בנקאי הוזמן ע"י באמצעות האתר. מדובר על שיוך למועדון ספציפי. 2. זיהו אותי בשיחת וידאו צ'אט בסיום התהליך בשביל הזיהוי. כולל החתמה קולית כשאני מציג לנציגה את הת.ז. מול המצלמה ומוציא אותה מהנרתיק שלה (התעודה הישנה, עם הנרתיק הכחול). לבקשתה. לכן אחרי כל זה הדרישה של תציג ת.ז. לשליח כולל ת...
באשכול: הזמנתי כ"א חדש, ובשליחות מבקשים צילום של הת.ז עם תאריך הנפקה - יש מה לחשוש?
🕒 12/06/2021 23:23
אני אתן לו רק מהסיבה שאני לא בן אדם שאוהב להתחיל עכשיו אינטרקציות לא נעימות. בגלל זה. אם היה לי הכוח הזמן והאנרגיה, הייתי מנסה לחנך אם זו המילה הנכונה. אבל הוא רק השליח, ואת ההודעה הזאת ניסח מישהו שקבע את הנהלים - אולי אפילו חברת האשראי דורשת את זה או חברת השליחויות מכסתחת עצמה ככה. אני רוצה להאמ...
🕒 12/06/2021 23:16
תודה על התגובות, אבל אני מבולבל. כל אחד מציע משהו אחר. אני אשאל אחרת: מי בזמן האחרון קיבל כ"א עם שליח ונתן לו לצלם את תעודת הזהות שלו? ומה שיותר חשוב לי - הכל בסדר? לא קרה לחשבונות שלכם שום דבר? לא ראיתם משהו חריג? אני כנראה אתן לו לצלם אבל זה ממש לא בסדר לבקש דבר כזה. לדעתי האישית....
🕒 12/06/2021 22:14
אוריאל שלום, משלוח מישראכרט נקבע ל 18/06/2021 בין השעות 12:00-14:00. המסירה לבעל הכרטיס בהצגת ת.ז. מקורית עם תאריך הנפקה הרשום במרשם האוכלוסין. לצורך המסירה, השליח יצלם את תעודת הזהות שברשותך. תודה, בר כל הארץ אני קצת חושש, אבל זוגתי אומרת שכך היה גם בכרטיס שהיא הזמינה, ושהכל בסדר. לא יודע אם י...
באשכול: רגע לפני קניית iphone ESE, יש חשיבות לאחריות יבואן רשמי?
🕒 12/12/2020 22:22
תודה אורי. יש לך אולי המלצה לחנות אחרת, או לקנות מהאתר של "מחסני חשמל" זה בסדר? לא בחרתי בכוונה את הכי זולים ב"זאפ". אלא בחרתי בחנות שהיא רשת עם ריבוי סניפים. אני מחבב גם את KSP ואת אייבורי, אבל שמתי לב לזמן אספקה ארוך - ברמה של שבועיים+ לכן פסלתי אותם....
באשכול: רגע לפני קניית iphone ESE, יש חשיבות לאחריות יבואן רשמי?
🕒 12/12/2020 21:46
אחרי לא מעט חושבים, בחרתי במכשיר אייפון SE2020 בנפח 128. התקציב 2000 שח. חשוב לי מסך קטן, עדכוני תוכנה לשנתיים-שלוש. מעבד חזק. נבחר הדגם הנ"ל. רק לא הצלחתי להבין, מבלבל אותי (בהנחה ובכלל יש חשיבות לאחריות יבואן רשמי?) מה ההבדלים? שנה אחת ע"י היבואן הרשמי אייקון גרופ בע"מ שנה אחת ע"י היבואן הרש...