⬅ חזור לעמוד הקודם
ה

הלומד94

פעיל במערכת החל מ- 19/10/20
36
סך הכל הודעות
28
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: בחירת דירה במחיר למשתכן
🕒 24/06/2025 14:34
אתה בטוח בגובה ההנחה שאתה אומר? לדעתי הזכייה שלך היא הרבה מעל 170 אלף, חושב שלכיוון החצי מיליון אם לא יותר....
באשכול: התייעצות: לחכות לפינוי בינוי או לשפץ?
🕒 27/03/2025 13:28
הייתי מציע אולי לשכור דירה אחרת ברמת גן שמשופצת לטעמכם ולהשכיר את הדירה הנוכחית....
באשכול: פינוי בינוי
🕒 17/03/2025 09:01
א. אין 90% מימון במחיר למשתכן. ב. שליש דירה לא נחשב כמחזיק דירה, לכן הוא יכול לעשות מהלך כזה....
באשכול: דירה בהנחה - ינואר 2024, איפה נרשמתם?
🕒 10/03/2025 14:07
יכול להיות שעל 3 חדרים גובה ההנחה יוצא גדול יותר, אני עשיתי בדיקה מדגמית ביד 2 לגבי 5 חדרים בבאר יעקב (על דירות חדשות). אגב, עוד בדיקה שעשיתי, בשכונת נאות שמיר החדשה ברמלה, מפורסמת דירה למכירה, דירת 5 חדרים חדשה (קומה 18) ב2.35. בבדיקה באתר מדל"ן לגבי עסקאות, לפני חצי שנה-שנה, נמכרו שם דירות 5 חדר...
באשכול: דירה בהנחה - ינואר 2024, איפה נרשמתם?
🕒 09/03/2025 09:11
שילו לב שבקונספט החדש ב"דירה בהנחה" ההנחות באיזורי הביקוש כבר הרבה יותר קטנות. לצורך הדוגמה, דירת 5 חדרים בבאר יעקב תעלה בהגרלה (אחרי הנחה) כ2.4 ש"ח. דירה דומה בשוק החופשי היום (מבדיקה ביד 2) עולה כ2.8. ולא דיברנו על ההמתנה של ה5 שנים מרגע הזכייה+ מתן תשלומים שוטפים לקבלן מרגע היתר הבנייה, כמו די...
באשכול: רכישת דירה דרך "חבר" ברחובות
🕒 10/07/2024 09:41
האמת שמחיר של דירת 4 חדרים מקבלן ב2.3 ברחובות, נראה שמעיד על ירידת מחיר בשוק, לעומת לפני שנה. כל המבצעי 90-10 האלה... אם זה לא היה השוק המהונדס של ישראל, הייתי אומר שהפיצוץ קרוב....
באשכול: השקעת נדל"ן בחו"ל-טיביליסי בגאורגיה
🕒 25/06/2023 23:13
מניח שאתה מדבר על באטומי, ביקרתי שם לפני כשנתיים, זה ממש לא כיוון ההשקעה שלי. באטומי היא עיירת נופש לחודשים ספורים בשנה לדעתי, אני בכיוון של השקעה בעיר בירה- לכן התמקדתי בטיביליסי, שהיא עיר שמתויירת כל השנה וגם יש הגירה חיובית של גאורגים מרחבי המדינה אל עיר הבירה, כדי ללמוד באוניברסיטאות, חיי לילה ...
🕒 25/06/2023 16:09
היי, אין לי היכרות ישירה עם השוק, אך לא הגעתי לשם דרך מודעת שיווק. עשיתי מחקר עצמאי לחיפוש תשואה ממוצעת לנכס מעבר לים, כאשר חיפשתי היכן ניתן לקבל בצורה יחסית תשואה גבוהה יותר, כמובן אל מול הבנת הסיכון. עשיתי חקר כללי וראיתי שאכן ניתן לקבל את התשואה המבוקשת, לפחות בשנתיים האחרונות זה המצב. אמנם לא ...
🕒 25/06/2023 13:49
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לחפש אחר אפשרויות השקעה בנדל"ן בחו"ל, לטעמי המחירים בארץ מתומחרים יקר מדי+ חובת מינוף+ תשואה נמוכה, כך שהתחלתי לפזול לתשואות מעבר לים. התחלתי לחקור את הנדל"ן בגאורגיה ולפי כל מיני בדיקות שעשיתי, ניתן לקבל שם 8% תשואה נטו+ המדינה שם מאוד ידידותית למשקיעים זרים מבחינת מיס...