⬅ חזור לעמוד הקודם
1

123W

פעיל במערכת החל מ- 10/8/16
7,702
סך הכל הודעות
7,515
דירוג משתמש רשמי

הודעות אחרונות מתוך המסד

באשכול: לא מצליח לצאת מהדירוג הנמוך, ולבנות עסק יציב שגודל
🕒 02/03/2023 13:15
כמתכנת יש לך כושר השתכרות מאוד גבוה בישראל (כשכיר). ומצד שני, עלויות יחיסית נמוכות בשביל להרים ולקדם עסק. בסיטואציה כזאת להכנס לחובות זה דיי אידיוטי. תעבוד שנה ותחסוך. תוך כדי עבודה אתה יכול לעשות המון כדי לקדם את עצמך בצורה שקטה, אבל באמת המון. ואז אתה יכול להשתמש בזה בתור מקפצה....
באשכול: ג׳נטריפיקציה
🕒 23/02/2023 11:05
ג'נטרפיקציה זה תמיד הסבר של שמאלנים דגנרטים להתנגדות לתהליכי פיתוח כלכלי, שבתכלס מונעים ג'נטרפיקציה. בכדי שעיר תהיה מקום טוב, כיפי, ומעניין לחיות בו, היא צריכה פעילות כלכלית איתנה, היצע מגוון של עובדים ועסקים, קפיטליסטים עשירים, בורגנים סאחים, היפים, היפסטרים, מסוממים, זונות, צעירים פוחזים, שירותים...
באשכול: קבלת שיחות בחול למספר ישראל
🕒 08/09/2022 22:10
Zadarma...
באשכול: דילמה בנוגע להלוואה כנגד קרן השתלמות
🕒 05/09/2022 16:33
@אורי ג. ולא התייחסנו לעיניין התזרימי ולהיוונו......
🕒 05/09/2022 16:23
שמע... זה לא 0 . אבל, זה מתחיל להתכנס לשם... וזה עם הנחת תשואה אופטימית... --- אם מתחילים להכניס סיכון זה כבר בתחת....
🕒 05/09/2022 16:13
1. הדבר היחיד שלא כללתי היה דמי ניהול.... פספסתי עוד משהו? 2. מה זה משנה? גם ההבדל של המס לא יאכל את כל ההבדל......
🕒 05/09/2022 15:54
איך הגעת לזה? 7% זאת הערכה סבירה לתשואה ריאלית ארוכת טווח. הפריים יהיה 1-4% ריאלי . נגיד עוד 25% מס רווחי הון שאי אפשר לקזז. עדיין יוצא חיובי. לא בהכרח שווה את כאב הראש, ויש סיכון משמעותי... אבל עדיין... הלא כן?...
באשכול: בנקים בישראל שתומכים באימות דו שלבי שלא מבוסס על SMS
🕒 01/09/2022 14:12
תגיד תודה, שזה לא אימות דו שלבי באמצעות פקס....
באשכול: קורות חיים - אנגלית או עברית?
🕒 18/04/2021 21:30
מעולם לא נתקלתי בחברה, שדורשת קו"ח באנגלית. חלק קטן (שאני ראיתי) בודקים שליטה באנגלית ברמה גבוהה יחסית גבוהה. בחברות המדוברות חלק ניכר מההתנהלות היומיומית הוא באנגלית : מיילים, ועבודה עם קולגות, כמובן. אבל, גם דברים כמו לדבר עם משקיעים, לקוחות, תערוכות, שותפים. כאילו במקום הקודם, לא ראיתי טקסט אחד...
🕒 18/04/2021 20:38
ועוד משהו... אם אתה רוצה לעבוד בחברות, מה שנקרא Top-Tier , אתה חייב לשלוט באנגלית ברמה גבוהה. זה תקף גם לחברות ישראליות. יש לזה מגוון של סיבות חברתיות שאת כולן אפשר לסכם ב "אנחנו חיים בפרובינציה". אבל זה מה יש. מלבד גוגל, שאחד מהראיונות אצלהם מתבצע באנגלית, אני מכיר עוד כמה חברות ישראליות הרבה י...
🕒 18/04/2021 20:32
מאז שההייטק בכנען נכבש ע"י כוחות ה""גאמפא"" , או הVCs בסיליקון וואלי, רק אנגלית. ותיזהר מלכתוב בעברית ולתרגם....
באשכול: צומת דרכים - המשך שכירות אל מול רכישת דירה למגורים ללא משכנתא
🕒 17/04/2021 17:03
מינוף זה לא בהכרח חיסרון.......
באשכול: חניון לילה לפסח
🕒 22/03/2021 11:22
נראה לי יעד הטיול, או לפחות האזור הכללי, חשוב יותר מהחניון לא?...
באשכול: גינון סולידי
🕒 17/03/2021 18:23
לא רואה שום בעיה בהפקת ביוגז, בתנאי שזה נעשה בצורה אחראית, ובטוחה (לא נורא מורכב). גם לא רואה בעיה בייצור בייתי של קומפוטס, שלא מצואה אנושית. וגם תוך שימוש בצואה אנושית בתנאי שזה נעשה בצורה בטוחה. פשוט, אגירת צרכים, צואה, או שתן, ושפיכתם בגינה, ללא טיפול, נראה לי רעיון לא כל כך מוצלח, ושתמונה בו סכ...
באשכול: גינון סולידי
🕒 17/03/2021 13:38
אצל אנשים בריאים... מה עם חולים? כמה זה תורם לאפקט החממה? בטל בשישים? יש הבדל בין "להשתין בגינה" מדי פעם, לבאופן מסודר לאגור צרכים ולשפוך אותם בגינה... אני לא חושב שזה מאוד מסוכן... אבל המרחק בין זה לבין מסוכן הוא לא גדול. ואתה טועה, אחד הווקטורים הוא דישון של גידולים חקלאיים עם מיי ביוב וצואה אנו...